Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Δύο νέα remix από τους Cyanna για free download

Δύο νέα remix από τους Cyanna για free download

Με αφορμή το μεγάλο live show των Cyanna, που ολοκληρώνει και την περιοδεία End Is Near, στο KooKoo Live Bar, ξεκινάει παράλληλα και η δωρεάν διάθεση ...

δύο νέων remix στα κομμάτια Miles And Miles και I Know You Well, από την επίσημη ιστοσελίδα του γκρουπ, http://www.cyanna.gr/!

 

Οι fans (και όχι μόνο) του γκρουπ από την Παρασκευή 18 Μαρτίου θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα δύο αυτά remix, τα οποία επιμελήθηκε ο νέος παραγωγός, Som Taywer, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τα αρχικά κομμάτια, δίνοντας μία νέα διάσταση στη μουσική των Cyanna, διατηρώντας πάντα τη μοναδική τους ενέργεια!

 

To νέο single Miles And Miles μεταμορφώνεται σε folk rock με αισθητά τα mariachi στοιχεία και samples διαλόγων της ταινίας Fear & Loathing in Las Vegas , συνεχίζοντας την αισθητική του desert road trip του original κομματιού.

 

To ατμοσφαιρικό I Know You Well αποκτά «μαύρη» μορφή με soul χαρακτήρα, έχοντας ως βάση τα πλήκτρα που δίνουν και το βασικό ρυθμό στο original κομμάτι, τη βαθιά φωνή του Spyrea Sid και τους σκοτεινούς στίχους του τραγουδιού.

 

Ακούστε τα 2 remix:

Μiles Αnd Μiles (Som Tawyer version)
http://soundcloud.com/cyanna/miles-and-miles-som-tawyer-1

Ι Κnow Υou Well (Som Tawyer version)
http://soundcloud.com/cyanna/i-know-you-well-som-tawyer

 

Οι Cyanna θα παίξουν live στο KooKoo την Παρασκευή 18 Μαρτίου: http://www.culturenow.gr/greek-music/Οι_Cyanna_στο_Koo_Koo_live_music_bar_.html

 

Διαβάστε επίσης συνέντευξη των Cyanna: http://www.culturenow.gr/interviews/Cyanna:_End_Is_Near_Tour_-_το_τέλος_μιας_δημιουργικής_περιοδείας.html

Σχετικές ειδήσεις
Η Georgia Poutous live στο Faust
19.12.2016 10:13
Η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Georgia Poutous και η μπάντα της θα έρθουν την Τρίτη στις 27 Δεκεμβρίου στo Faust να μας ταξιδέψουν σε rock-blues-country-folk ρυθμούς, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει covers αλλά και original κομμάτια από τον δίσκο που ετοιμάζει!
Hrach Altunyan Band - The Original Blues Trio live στο Faust
20.10.2016 12:46
Οι Hrach Altunyan Band, το Original Blues Trio, θα εμφανιστεί για ένα live στο Faust την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
09.06.2016 14:36
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές.
Cyanna Mercury & Angry Boy Jester live @ Death Disco
26.04.2016 12:28
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 οι Cyanna Mercury θα ανέβουν στη σκηνή του Death Disco για ένα πλήρες show με καλεσμένους τους Angry Boy Jester.