Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Violet Louise: solo project στο Booze Cooperativa

Violet Louise: solo project στο Booze Cooperativa
Το Booze Cooperativa παρουσιάζει το πρώτο μουσικό solo project της Violet Louise με τίτλο “to cardinals and lovers\" Παρασκευή,

18 Μαρτίου 2011, στις 10.00

 

Tα χρόνια της αθωότητας τα έζησα με τους Polaroid, η πρώτη και τελευταία μπάντα στην οποία πήρα μέρος. Οι γρήγορες αποφάσεις, ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου. Μουσική ή θέατρο; Δίλημμα ζωής . Έτρεχα  Από το ΡΕΧ στο Αν club, και από το λάιβ στη μέρα μουσικής πίσω στις τελικές πρόβες, λίγο πριν την πρεμιέρα . Φυσικά ήμουν πάντα καθυστερημένη και γεμάτη δικαιολογίες.

 

Αυτή τη φορά τόλμησα και κατέθεσα κάποιες πιο προσωπικές μου ιστορίες. Και ο τίτλος του υλικού;  Και  αυτός έρχεται από το μακρινό παρελθόν. Αν με ρωτήσετε ποιος είναι ό Cardinal και ποιος ο Lover, δε μπορώ να σας πω με ακρίβεια. Εγώ πάντως Καρδινάλιος θα ήθελα να ήμουν. Η φωνή του Θεού επί της γης. Υπέρτατο αξίωμα. Θα το αντάλλασσα μόνο με τη θέση του Διευθυντού της Εθνικής Τράπεζας στην Αιόλου.

 

 

Καρδινάλιος γεννιέσαι, δε γίνεσαι μου είπε μια ωραία ημέρα η μαμά μου. Ευχαριστώ πολύ, της είπα. Πάντως εγώ δε θα καταντήσω σαν εσένα που σε κάνουν οι άλλοι ότι θες. Θύμα.

 

 

Θυμάμαι ότι έβαλε τα κλάματα. Κι εγώ είχα μια πελώρια χαρά, είχα νικήσει, ευχαρίστηση παίρνεις όταν πληγώνεις σε κάθε ευκαιρία αυτούς που σε αγαπούν. Μετά έβαλα κι εγώ τα κλάματα. Κρυφά. Μη με περάσουν για κανένα μαμόθρεφτο.

 

 

Ακόμη και τώρα αν με ρωτήσετε ποιος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος, δε μπορώ να πω με σιγουριά. Οι αποφάσεις ποτέ  δεν ήταν το φόρτε μου. Lover πάντως δε θέλω να είμαι, δεν ξέρω γιατί, πάντως δε θέλω να είμαι. Πολύ γλυκανάλατο μου ακούγεται. Δεν είμαι βέβαια και σίγουρη. Η ίσως να θέλω να είμαι πότε από δω και πότε από κει, τι ποιο βολικό για τις βιολετί μέρες που έρχονται. Ή  ίσως να θέλω να είμαι πότε από εδώ και πότε από εκεί, γιατί πόσο να αντέξω if Ι only have a playmobil heart

 

 

Υ.Γ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΝΥΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ LOVER, ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΙΑ

VIOLET LOUISE

 

ΛΟΥΙΖΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗ , ΣΤΙΧΟΙ, ΠΙΑΝΟ , ΦΩΝΗ , ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ ΚΑΙ STUDIO 19 ΠΑΡΑΓΩΓΗ

 

ΛΟΥΙΖΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ:

ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ  ΠΡΟΤΖΕΚΤ ( ELECTRONICA, VIOLET LOUISE, MYSPACE.COM), ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΡΗ ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤOYNTIO 19

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ POLAROID  , ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ( ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΦΟΡΟΥΜ, ΑΝ, ΣΟΟΥΛ, COCA COLA SOUNDWAVE, GURU κ.λ.π) ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ FILM ( ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2008). ΕΚΔΟΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚ RECORDS KAI TΗΣ COCA COLA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ LIFO

Σχετικές ειδήσεις
Οι πόλεις της μουσικής, η ΚΟΑ σε μια συναυλία αφιέρωμα στη Βιέννη στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 17:26
Τέταρτος σταθμός στο μουσικό χάρτη του φετινού θεματολογικού κύκλου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών «Οι πόλεις της μουσικής» είναι η Βιέννη, η, επί χρόνια, ευρωπαϊκή «πρωτεύουσα» της μουσικής.
«The Beatles Tribute Project» αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 15:20
Το «The Beatles Tribute Project», μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στη μουσική των θρυλικών Σκαθαριών, μπορούν, μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, να απολαύσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE στις 7 Δεκεμβρίου, με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».