Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Neil Gaiman: Το βιβλίο του νεκροταφείου – Παρουσίαση στο Floral

Neil Gaiman: Το βιβλίο του νεκροταφείου – Παρουσίαση στο Floral

Με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου μυθιστορήματος του Neil Gaiman «Το βιβλίο του νεκροταφείου» οι εκδόσεις Οξύ σας προσκαλούν

σε μια βραδιά-αφιέρωμα στη Λογοτεχνία του Φανταστικού στην Ελλάδα με τη συμμετοχή του εκδοτικού οίκου Jemma, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. στο Floral.

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μια συζήτηση με θέμα: «Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ –ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

 

Στο panel των ομιλητών θα βρίσκονται οι:
 

Μάκης Πανώριος, βιβλιοκριτικός και συγγραφέας.
Αβραάμ Κάουα, συγγραφέας και θεωρητικός του πολιτισμού.
Μπαμπούρης Βασίλης, συγγραφέας, μεταφραστής και διευθυντής της σειράς ΚΟΛΑΣΗ.
Σπύρος Βρεττός, δημοσιογράφος και μεταφραστής.

 

 

Στο αφιέρωμα θα συμμετάσχει ο εκδοτικός οίκος Jemma και ο εκδότης του Λευτέρης Σταυριανός.
Μετά τη συζήτηση, με αφορμή το 4ο SCREAMING ATHENS HORROR FESTIVAL (http://sahff.blogspot.com/) που θα γίνει στο GAGARIN στις 18 και 19 Μαρτίου, θα προβληθούν μερικές από τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους των προηγούμενων τριών ετών του φεστιβάλ!
 

Σχετικές ειδήσεις
Συγγραφείς του κόσμου στο Ιανό: Συζήτηση με τον Jan Guillou
02.09.2016 10:09
Ο πολυβραβευμένος και πολυμεταφρασμένος σουηδός συγγραφέας και δημοσιογράφος Jan Guillou επισκέπτεται την Αθήνα για μια βραδιά γνωριμίας με το ελληνικό κοινό, συζητώντας με επίκεντρο το βιβλίο του Η ιστορία ενός σουηδού κατασκόπου, για τη ζωή του και το έργο του που κινείται σε θέματα του νόμου, της παγκόσμιας ιστορίας και της διεθνούς πολιτικής σκηνής.
Η Ελένη Στασινού παρουσιάζει το βιβλίο
10.06.2016 12:04
Οι Εκδόσεις Γκοβόστη και η συγγραφέας Ελένη Στασινού σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Βρωμοθήλυκα" της ιστορίας, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στον πολυχώρο Arthens. ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ
Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου, Ανατέμνοντας την κρίση
20.05.2016 10:20
Οι Εκδόσεις Παπαζήση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου Ανατέμνοντας την κρίση σας προσκαλούν σε μία συζήτηση για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης: Παρουσίαση/συζήτηση, με θέμα την αποδοχή του διαφορετικού
18.03.2016 09:49
Οι Εκδόσεις Γρηγόρη και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης σας προσκαλούν την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, σε μία τρισδιάστατη παρουσίαση/συζήτηση, με θέμα την αποδοχή του διαφορετικού, τον σχολικό εκφοβισμό και τη διαχείριση του άγχους.
Παρουσίαση του βιβλίου  Η Οργή του Ανδρέα!
03.02.2016 09:57
Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Α. Παπανδρέου με τίτλο Η Οργή του Ανδρέα!