Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Συνεντεύξεις στη Λίνα Νικολακοπούλου στο Gazarte: Οι καλεσμένοι του Μαρτίου

Συνεντεύξεις στη Λίνα Νικολακοπούλου στο Gazarte:  Οι  καλεσμένοι του Μαρτίου
«Ένας λόγος παραπάνω» είναι ο τίτλος μίας ενότητας συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα 

Νικολακοπούλου και στον Άρη Σκιαδόπουλο. Μιά συζήτηση δίχως φόβο και με πάθος, που οι απόψεις  των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα ειδικά στις μέρες που διανύουμε.

 

 

Τόπος συνάντησης, o καινούργιος θεατρικός χώρος που διαμορφώθηκε στον πολυχώρο Gazarte, το «Gazarte Theater».

 

 

Η λειτουργικότητα αυτού του νέου χώρου συνίσταται στο ότι περιλαμβάνει βιβλιοπωλείο, Restaurant-Bar, και ένα μικρό αμφιθέατρο χωρητικότητας 150 ατόμων που φιλοξενεί αυτή τη σειρά των συναντήσεων, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, με τον τίτλο \"Ένας λόγος παραπάνω\".

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Στο τέλος κάθε συνέντευξης πού θα διαρκεί μία ώρα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή στην καλεσμένη.

 

Για τις τρεις επόμενες Δευτέρες, ο κύκλος των συναντήσεων είναι ο εξής:

 

την Δευτέρα 14 Μαρτίου ο Πέτρος Μάρκαρης
την Δευτέρα 21 Μαρτίου ο Αλ.Τομπάζης
την Δευτέρα 4 Απριλίου ο Μένης Κουμανταρέας

 

Οι βραδιές θα εμπλουτίζονται με οπτικοαουστικό υλικό σχετικό με το κάθε θέμα.

Μετά τη συνέντευξη ακολουθεί  ελεύθερη συζήτηση στο Restaurant-Bar του Gazarte.

 

Δεδομένου ότι ο αριθμός των θέσεων είναι σχετικά περιορισμένος καλό θα είναι το κοινό να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 2103452277 για να κλείσει θέση.

Σχετικές ειδήσεις
 Γιάννης Σκαρίμπας - Χαρά Νικολακοπούλου
09.11.2016 12:06
Οι (.poema..) εκδόσεις παρουσιάζουν τo δοκίμιο της Χαράς Νικολακοπούλου, Γιάννης Σκαρίμπας. Παραδοξολογίες και γλωσσικές ακροβασίες στο πεζογραφικό έργο του.
Εσύ μπορείς να λύσεις το μυστήριο του βιβλίου «Το άρωμα της γυναίκας με τα μαύρα»;
20.10.2016 11:00
Λατρεύεις τις αστυνομικές ιστορίες; Είσαι φανατικός θαυμαστής του Sherlock Holmes και της Agatha Christie; Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι θετική, τότε θα απολαύσεις το κλασικό αστυνομικό μυθιστόρημα του Gaston Leroux.
Οι απέναντι - Σόνια Ζαχαράτου
10.10.2016 09:55
Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πολύτροπον το νέο βιβλίο της Σόνιας Ζαχαράτου με τίτλο, Οι απέναντι. Είκοσι τρεις συνεντεύξεις και μία συζήτηση.
Διάλογοι στο λυκόφως. 90 συνεντεύξεις - Μίκης Θεοδωράκης
17.05.2016 10:13
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ianos το βιβλίο «Διάλογοι στο λυκόφως. 90 συνεντεύξεις» του Μίκη Θεοδωράκη, σε επιμέλεια υλικού Δέσποινας Ζηλφίδου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό υλικό, μέσα από το οποίο ο συνθέτης παραθέτει τις απόψεις του, για την πολιτική, τη μουσική και την κοινωνία, όπως δεν έχει καταγραφεί σε κανένα βιβλίο του, έως τώρα.
Παγκόσμια ημέρα ποίησης στον Ιανό
18.03.2016 12:51
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ο IANOS μαζί με δεκάδες ανθρώπους του πνεύματος, ποιητές, συγγραφείς, ζωγράφους, συνθέτες, τραγουδιστές και δημοσιογράφους, διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο αφιέρωμα στην ποίηση