Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Οι Word of Mouth σε Fuzz και Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι Word of Mouth σε Fuzz και Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Μη χάσετε τις ζωντανές παρουσιάσεις-εμφανίσεις του Beatbox διδύμου των WORD OF MOUTH, σε δύο διαφορετικές μουσικές συνεργασίες

με βάση πάντα την τέχνη του beatbox, σε δύο διαφορετικούς συναυλιακά χώρους.

 

Το Σάββατο 12 Μαρτίου οι WOM συμπράττουν με το επαναστατημένο άρμα των BURGER PROJECT, για μια μοναδική μουσική παράσταση στο FUZZ Club μαζί με τους συντρόφους αγωνιστές Ματούλα Ζαμάνη, και τους The Koutsomoura Orchestra, για ένα ξέφρενο μουσικό πάρτυ .

 


Την Κυριακή 13 Μαρτίου το πρωί, οι WOM συμπράττουν με την μούσα τους Νατάσσα Μηνδρινού (a.k.a. COOKIE) και εισβάλουν με καινούργιο Beatbox Showcase στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια της παράστασης «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ», μαζί με την Σαββίνα Γιαννάτου , το Πολυφωνικό Ηπείρου Συλλόγου «Χαονία» και την Χορωδία Δήμου Αθηναίων.

 

 

Οι Word of Mouth αποδεικνύουν και στις δύο περιπτώσεις ότι το beatbox και η hip-hop κουλτούρα έχουν δυναμική, συνδυάζονται ανατρεπτικά μέσα από συνεργασίες και προσκαλούν άλλη μια φορά, όσους θέλουν να ακούσουν και να δουν κάτι διαφορετικό.

Σχετικές ειδήσεις
Οι πόλεις της μουσικής - Μόσχα: συναυλία από την ΚΟΑ με τον Ούρος Λάγιοβιτς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.10.2016 15:47
Ο σπουδαίος Σλοβένος αρχιμουσικός Ούρος Λάγιοβιτς που ενθουσίασε το φιλόμουσο αθηναϊκό κοινό στις προηγούμενες συνεργασίες του με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, επιστρέφει και πάλι στο πόντιουμ της Ορχήστρας, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου (20.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Η Νέλλη Σεμιτέκολο και ο Κωνσταντίνος Σφέτσας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
03.06.2016 16:39
Το Φεστιβάλ Αθηνών μας προσκαλεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε μια απολαυστική βραδιά μουσικής δωματίου από δύο καταξιωμένους σολίστ.
Eλλήνων Αναστάσιμα: Πασχαλινή Μουσική Παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
12.04.2016 13:11
Με το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης και τίτλο Ελλήνων Αναστάσιμα πραγματοποιείται η φετινή λαμπρή μουσική εκδήλωση εν όψει της εορτής του Πάσχα, στις 19 Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μπετόβεν-mania από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
08.02.2016 12:24
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής μας προσκαλούν να ζήσουμε μια μοναδική μουσική εμπειρία, μέσα από μία μαραθώνια συναυλία, που αναβιώνει τη θρυλική παρουσίαση των έργων του Μπετόβεν από τον ίδιο στη Βιέννη στις 22/12/1808.