Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Συναντήσεις με τον Tennessee Williams: Θεατρικό Αναλόγιο στο Βρυσάκι

Συναντήσεις με τον Tennessee Williams: Θεατρικό Αναλόγιο στο Βρυσάκι
Το ΒΡΥΣΑΚΙ, Χώρος Τέχνης και Δράσης παρουσιάζει έναν κύκλο συναντήσεων με τον σύγχρονο Αμερικανό δραματουργό από το

ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.        

Ο ερωτικός λόγος του Αμερικανού συγγραφέα σε μια δραματική αλλά και λυρική ανάγνωση των πιο ερωτικών σκηνών του σύγχρονου δραματολογίου, μέσα από τα μάτια αλλά και τη φωνή των ηθοποιών, έτσι όπως την αισθάνονται εκείνοι, χωρίς σκηνοθέτη, αλλά με την γλώσσα της ψυχής.

Μια γυναίκα κι ένας άνδρας.

Ένα ερωτικό πλησίασμα που δεν ολοκληρώνεται ποτέ.

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και η ΟΛΥΝΑ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ συναντούν τον ερωτικό Τένεσσυ Ουϊλλιαμς … μαζί σας… στο Βρυσάκι από τις 14 Μαρτίου 2011.

Σχετικές ειδήσεις
Ριχάρδος ο Γ', για δεύτερη χρονιά στο Σύγχρονο Θέατρο
28.11.2016 11:01
Η παράσταση «Ριχάρδος ο Γ» σε σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαργιά, συνεχίζεται για 2η χρονιά στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου, με την Καίτη Κωνσταντίνου, ως performer Ριχάρδο, να κερδίζει κοινό και κριτικούς.
Οι παραστάσεις της Ομάδας Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
28.09.2016 12:33
Η Ομάδα Νάμα στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεάτρου Επί Κολωνώ με το Σύγχρονο Θέατρο, παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο, δύο δικές της παραγωγές.
Επί Κολωνώ - Σύγχρονο Θέατρο: Μία νέα καλλιτεχνική σύμπραξη ξεκινά!
27.09.2016 17:29
Στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου κατηφόρισε η Ομάδα Νάμα και το θέατρο Επί Κολωνώ το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στο Γκάζι για να παρουσιάσουν από κοινού τα προγράμματα της σεζόν 2016-2017.
Το γλυκό πουλί της νιότης, του Tenesse Williams στο Θέατρο Άλμα
24.02.2016 16:40
Το αγαπημένο έργο του Tennessee Williams «Το γλυκό πουλί της νιότης», που συμπλήρωσε με επιτυχία τις εκατό παραστάσεις στη σκηνή του θεάτρου Άλμα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού και την επιδοκιμασία των εκπροσώπων του τύπου, συνεχίζει έως την Κυριακή 3 Απριλίου.
Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι, του Tennessee Williams στο Rabbithole
10.02.2016 15:33
Η πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens παρουσιάζει στο Rabbithole το ποιητικό θεατρικό κείμενο “Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι” σε σκηνοθεσία της Φένιας Προβελεγγίου.