Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Amalia Forever από τους Andre Maia Band στο θέατρο Eliart

Amalia Forever από τους Andre Maia Band στο θέατρο Eliart
Οι Andre Maia Band παρουσιάζουν την παράστασηαφιέρωμα στην Amalia Rodrigues, τη βασίλισσα του FADO στο θέατρο Eliart την

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011.

Οι Andre Maia Band ιδρύθηκαν στην Αθήνα από τον Πορτογάλο τραγουδιστή και ηθοποιό Andre Maia για να εξερευνήσουν τη μαγεία και την ευαισθησία του FADO, της παραδοσιακής μουσικής της Λισαβόνας (Πορτογαλία), χρησιμοποιώντας κάποια ελληνικά παραδοσιακά όργανα όπως το κανονάκι και το λαούτο.
Η μπάντα αποτελείται από εξαίρετους Έλληνες μουσικούς που τους ενώνει η αγάπη και το ενδιαφέρον τους γι αυτό το βαθύ και μελαγχολικό είδος μουσικής, το FADO.

 

Andre Maia - τραγούδι
Έφη Ζαϊτίδου - κανονάκι
Σοφία Μουλακάκη – bayan
Αλέξανδρος Καψοκαβαδης – κιθάρα & λαούτο
Κώστας Σταυρόπουλος – κοντραμπάσο

 

Η μουσική παράσταση “Amalia Forever” είναι ένα αφιέρωμα στη “βασίλισσα του FADOAmalia Rodrigues. Η μπάντα θα παρουσιάσει μια επιλογή από τα ομορφότερα FADOS που δημιουργήθηκαν από σπουδαίους Πορτογάλους συνθέτες και ποιητές για τη φωνή της Amalia.

Σχετικές ειδήσεις
Songs & Poems: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live στον Ιανό
23.03.2016 12:28
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, στον αγαπημένο χώρο του Ιανού, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, σε μια ξεχωριστή παράσταση, γεμάτη μουσική, τραγούδια και ποίηση.
O Μάριος Στρόφαλης με τον Andre Maia ξανά μαζί στον Ειλισσό
17.02.2016 11:55
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ συναντά τον Πορτογάλο ερμηνευτή ANDRE MAIA στη συναυλία Petit Journal a Paris … στα bistrots du monde στον ΕΙΛΙΣΣΟ το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:30μμ σε μια επαναληπτική συναυλία!
Love is in the air: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live @ Babel
10.02.2016 14:21
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό Πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, που ζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, στον αγαπημένο χώρο της BABEL, για μια παράσταση ειδικά φτιαγμένη για την γιορτή των ερωτευμένων, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.
Ο Μάριος Στρόφαλης και ο Andre Maia στον Ειλισσό
04.01.2016 12:23
Ο Μάριος Στρόφαλης συναντά τον Andre Maia το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στον Ειλισσό, στην επαναληπτική συναυλία από την τριλογία BISTROT DU MONDE, Petit Journal Montparnasse à Paris...
American & Brazilian songbooks: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia στον Ιανό
07.12.2015 10:40
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό Πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, που ζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, στον αγαπημένο χώρο του Ιανού, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.