Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Amalia Forever από τους Andre Maia Band στο θέατρο Eliart

Amalia Forever από τους Andre Maia Band στο θέατρο Eliart
Οι Andre Maia Band παρουσιάζουν την παράστασηαφιέρωμα στην Amalia Rodrigues, τη βασίλισσα του FADO στο θέατρο Eliart την

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011.

Οι Andre Maia Band ιδρύθηκαν στην Αθήνα από τον Πορτογάλο τραγουδιστή και ηθοποιό Andre Maia για να εξερευνήσουν τη μαγεία και την ευαισθησία του FADO, της παραδοσιακής μουσικής της Λισαβόνας (Πορτογαλία), χρησιμοποιώντας κάποια ελληνικά παραδοσιακά όργανα όπως το κανονάκι και το λαούτο.
Η μπάντα αποτελείται από εξαίρετους Έλληνες μουσικούς που τους ενώνει η αγάπη και το ενδιαφέρον τους γι αυτό το βαθύ και μελαγχολικό είδος μουσικής, το FADO.

 

Andre Maia - τραγούδι
Έφη Ζαϊτίδου - κανονάκι
Σοφία Μουλακάκη – bayan
Αλέξανδρος Καψοκαβαδης – κιθάρα & λαούτο
Κώστας Σταυρόπουλος – κοντραμπάσο

 

Η μουσική παράσταση “Amalia Forever” είναι ένα αφιέρωμα στη “βασίλισσα του FADOAmalia Rodrigues. Η μπάντα θα παρουσιάσει μια επιλογή από τα ομορφότερα FADOS που δημιουργήθηκαν από σπουδαίους Πορτογάλους συνθέτες και ποιητές για τη φωνή της Amalia.

Σχετικές ειδήσεις
Songs & Poems: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live στον Ιανό
23.03.2016 12:28
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, στον αγαπημένο χώρο του Ιανού, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, σε μια ξεχωριστή παράσταση, γεμάτη μουσική, τραγούδια και ποίηση.
O Μάριος Στρόφαλης με τον Andre Maia ξανά μαζί στον Ειλισσό
17.02.2016 11:55
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ συναντά τον Πορτογάλο ερμηνευτή ANDRE MAIA στη συναυλία Petit Journal a Paris … στα bistrots du monde στον ΕΙΛΙΣΣΟ το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:30μμ σε μια επαναληπτική συναυλία!
Love is in the air: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live @ Babel
10.02.2016 14:21
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό Πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, που ζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, στον αγαπημένο χώρο της BABEL, για μια παράσταση ειδικά φτιαγμένη για την γιορτή των ερωτευμένων, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.
Οι Beatles συναντούν τους Doors στον Σταυρό του Νότου!
26.01.2016 12:55
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band και οι Moonlight Overdrive – The Doors Tribute Band μοιράζονται τη σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα live - αφιέρωμα σε δύο από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του 20ου αιώνα.
Athens Big Band Goes to the Movies στο θέατρο Παλλάς
26.01.2016 12:50
Με τη μουσική παράσταση της Big Band του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κλείνει τον κύκλο των χειμερινών εμφανίσεων των Μουσικών του Συνόλων στο θέατρο Παλλάς.