Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Magic De Spell: ζωντανά με φίλους στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ

Magic De Spell: ζωντανά με φίλους στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ
Το ΜΕΤΡΟ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους Magic De Spell! Ένα σχήμα που μετράει σχεδόν 30 χρόνια δημιουργίας κι έχει στο ενεργητικό του ...

εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού το live είναι η βασική γι’ αυτούς γλώσσα επικοινωνίας και μία ζωντανή εμφάνιση των Magic De Spell κάθε φορά, είναι μια ξεχωριστή οπτικοακουστική εμπειρία.

 

Έχοντας στις αποσκευές τους τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΟΚ Πατέρα, η οποία περιέχει νέα φρέσκα κομμάτια, κάποιες επαναπροσεγγίσεις-αποδόσεις παλαιών τους τραγουδιών, καθώς και μιά διασκευή στο κομμάτι «Κυρ-Παντελής» του αξέχαστου τροβαδούρου Πάνου Τζαβέλλα, συνθέτουν ένα event αξέχαστο σε όσους έχουν παραβρεθεί σε live της θρυλικής μπάντας.

 

Οι φίλοι που θα παραυρεθούν στον ΜΕΤΡΟ στις 31 Μαρτίου και θα συνυπάρξουν στην σκηνή είναι οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και KolektivA.

 

Στην παράσταση των Magic De Spell συνυπάρχουν πολλά καινούργια και παλιότερα γνωστά κομμάτια, μια γεύση από νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια καθώς και αγαπημένες διασκευές, δοσμένες και περασμένες από το ξεχωριστό τους «magic» φίλτρο και οι κλασσικές πλέον επιτυχίες τους (Διακοπές στο Sarajevo, Τέρμα το διάλειμμα, Εμένα οι φίλοι μου, Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν), που ώθησαν αυτή τη μπάντα να γράψει μια ιστορία που δεν έχει ακόμα τελειώσει.

 

Συντελεστές παράστασης: Θοδωρής Βλαχάκης – drums, Νίκος \"Ketchup\" Γεωργούλης – κιθάρα, φωνή , Δημήτρης Μποτής – keyboards, Πάνος \"Rat\" Χριστοφόρουμπάσο , Γιώργος Λαγγουρέτος – φωνή, Δημήτρης \"Pixel\" Δημητριάδης – φωνή, κρουστά, μελόντικα   

Σχετικές ειδήσεις
Οι Yellow Claw live στο Spell Club
09.08.2016 15:56
Η Say What Athens παρουσιάζει στις 16 Οκτωβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πλήρες Barong Family night με headliners τους Ολλανδούς trap superstars Yellow Claw καθώς και τους επίσης Ολλανδούς Dirtcaps και FS Green στο SPELL Club.
Ήταν μια στιγμή: Ο Κώστας Πρατσινάκης ζωντανά στον Ιανό
27.05.2016 11:44
Ο Κώστας Πρατσινάκης κατεβαίνει από την Θεσσαλονίκη στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 4 Ιουνίου 2016 για να συναντηθεί με τους φίλους του στην Αθήνα.
Απροσάρμοστοι, Magic De Spell και Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο!
13.04.2016 17:02
Οι Απροσάρμοστοι, οι Magic De Spell και τα Μωρά στη Φωτιά συναντιούνται στη σκηνή του Κυττάρου για ένα ιστορικό live!
Η Μαρούλα Κασκαβέλη με την μπάντα της ζωντανά στην Αθηναΐδα
06.04.2016 14:50
Η Μαρούλα Κασκαβέλη με την μπάντα της παρουσιάζει μια ξεχωριστή Μουσική Παράσταση την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στις 22.00 στην Μουσική Σκηνή του πολυχώρου "Αθηναΐς".
Ανατολικά της Δύσης: Η Βάσια Βουγιουκλή ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Plus
22.03.2016 15:40
Η Βάσια Βουγιουκλή αμέσως μετά την κυκλοφορία των singles “Σιγά-σιγά” (σε μουσική-στίχους Γιάννη Νικολάου) και “Προσφυγάκι” (παλιό σμυρναίικο του Βαγγέλη Παπάζογλου σε διασκευή του Ορεστη Πλακίδη), ανεβαίνει την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 για πρώτη φορά στη σκηνή Plus του Σταυρού του Νότου.