Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και οι Trigs στο Ghost House

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και οι Trigs στο Ghost House
Ο Μιχάλης Ρακιντζής θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο και για περιορισμένες εμφανίσεις στο Ghost House στου Ψυρρή. Ένα σύγχρονο οπτικοακουστικό

electro-dance πρόγραμμα με παλιές και νέες επιτυχίες .

 

Ο Μιχάλης Ρακιντζής για τη φετινή σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση ετοιμάζει νέα πρόταση παρουσίασης του προγράμματός του.


Οι βραδιές Σαββάτου στο Ghost House θα γεμίσουν με electro-dance ήχους, καθώς ο Μιχάλης μεταποιεί μουσικά τα νοσταλγικά του κομμάτια με νέα ενορχηστρωτική δομή και προσαρμοσμένη στο νέο είδος διασκέδασης που θέλει να προωθήσει.


Η μέχρι σήμερα κλασική έννοια της μπάντας που πλαισιώνει έναν καλλιτέχνη, για τον Μιχάλη αντικαθίσταται απο DJ set και Optical Effect Operator που θα υποστηρίζουν οπτικοακουστικά όλο το πρόγραμμα.
Ετσι ο Μιχάλης θα πλαισιώνεται απο τους: DJ ELVIN και Lighting-Synch Operator Gianni Karma.
Μαζί τους θα βρίσκεται και ο rapper Trigs που θα δώσει το δικό του στίγμα στις βραδιές του Σαββάτου.

Σχετικές ειδήσεις
Συναυλία για την επέτειο της Τούρκικης εισβολής στη Κύπρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
19.07.2016 17:09
Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.), τα Κυπριακά Παροικιακά Σωματεία της Αττικής και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνδιοργανώνουν, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, συναυλία για τις επετείους του 1974, με τίτλο Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια…
Ο Μιχάλης Κουμπιός σε μια συλλεκτική μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.05.2016 11:52
Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.
Μουσικές χωρίς σύνορα: Ο Μιχάλης Χόιπελ και ο Mario Häring στο Ωδείο Αθηνών
31.03.2016 15:05
Στην ιστορική αίθουσα «Άρης Γαρουφαλλής» του Ωδείου Αθηνών του αρχαιότερου εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας, οι νέοι, καταξιωμένοι μουσικοί, ο βιολοντσελίστας Μιχάλης Χόιπελ και ο πιανίστας Mario Häring, θα ερμηνεύσουν την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, ένα αξιόλογο και σπάνιο πρόγραμμα μουσικής δωματίου.
Η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
30.11.2015 14:45
Η παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος της MSO of Athens για το 2015-2016, θα πραγματοποιηθεί από τον Μαέστρο και Ιδρυτή της Βασίλη Τσαμπρόπουλο, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, στις 19:00 στο concert house της Ορχήστρας, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Η Natalia Soledad Petsalis και ο Μιχάλης Σουρβίνος live στον Ειλισσό
03.11.2015 17:06
H εκρηκτική Αργεντίνα τραγουδίστρια από το Buenos Aires Natalia Soledad Petsalis και ο διακεκριμένος σολίστ κλασσικής κιθάρας Μιχάλης Σουρβίνος παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υψηλής αισθητικής με έργα για solo κιθάρα & φωνή - κιθάρα.