Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Kάθε χρόνο ίδια μέρα

Kάθε χρόνο ίδια μέρα
Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Αρζόγλου και πρωταγωνιστικό δίδυμο τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου, ανεβαίνει στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» το έργο του Μπέρναρντ Σλέηντ «Κάθε χρόνο ίδια μέρα».

Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Αρζόγλου και πρωταγωνιστικό δίδυμο τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου ανεβαίνει στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» (πρώην Ριάλτο) το έργο του Μπέρναρντ Σλέηντ «Κάθε χρόνο ίδια μέρα».

Μία μεγάλη επιτυχία του ζεύγους Αλεξανδράκη-Γαληνέα επιστρέφει στη σκηνή . Το έργο του Σλέηντ αναφέρεται στις ανθρώπινες σχέσεις (οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές) και όσα μπορούν να συμβούν κάθε ώρα και στιγμή, στην καθημερινή μας ζωή.

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό έργο που συνδυάζει απολαυστικά την κωμωδία και το δράμα και ταυτόχρονα είναι τόσο ανθρώπινο που αγγίζει τη ψυχή και την καρδιά όλων μας.

Η μετάφραση είναι του Μιχάλη Παπαμιχάλη, τα σκηνικά-κοστούμια του Γιώργου Ασημακόπουλου, η μουσική του Ιάκωβου Δρόσου. Τα βίντεο έχει επιμεληθεί ο Διονύσης Φερεντίνος.

info
Θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης (πρώην Ριάλτο)
Κυψέλης 54, Αθήνα
Τηλέφωνο : 210 8827000
Ημέρες και ώρες παραστάσεων :
Τετάρτη: 7. 00 μμ, Πέμπτη : 9.00 μμ, Παρασκευή: 9.00 μμ, Σάββατο: 6. 00 και 9. 00 μμ, Κυριακή: 7.00 μμ.

Σχετικές ειδήσεις
Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας, στο Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης
29.12.2016 15:41
Το Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης παρουσιάζει το έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου, Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας.
Επικίνδυνες σχέσεις, του Σοντερλό ντε Λακλό στο θέατρο Άλμα
17.11.2016 15:00
Το επιστολικό έργο του Λακλό, Επικίνδυνες σχέσεις, ανεβαίνει στο θέατρο Άλμα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βαλμόν.
Αυτός και το πανταλόνι του, με τον Κώστα Αρζόγλου στο Underground
26.04.2016 15:36
Από το Σάββατο 4 Ιουνίου θα παρουσιάζεται στο Underground, τον καινούργιο θεατρικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, η παράσταση «Αυτός και το πανταλόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τον Κώστα Αρζόγλου, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη, καθημερινά για 12 μόνο παραστάσεις.
Μια μέρα, όπως κάθε μέρα... της Λένας Κιτσοπούλου στο Μικρό Παλλάς
14.04.2016 14:37
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη παράσταση στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», τα Αθηναϊκά Θέατρα, παρουσιάζουν το πολυσυζητημένο έργο της Λένας Κιτσοπούλου «Μια μέρα, όπως κάθε μέρα, σε ένα διαμέρισμα από τα χιλιάδες διαμερίσματα της Αθήνας, αυτά με τα κουφώματα ασφαλείας και τους βολικούς καναπέδες τους, σε κατάσταση αμόκ. Ή η ανουσιότητα του να ζεις», στο θέατρο Μικρό Παλλάς.
Ανθρώπινες φωνές, του Jean Cocteau στο Θέατρο Αυλαία
18.03.2016 14:50
Το Θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το έργο του Jean Cocteau, Ανθρώπινες φωνές, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μακρή, από τις 25 Μαρτίου 2016.