Οι PERSONA NON GRATA είναι μια ελληνική μπάντα της progressive metal σκηνής, που μέσω της αμερικάνικης δισκογραφικής Sensory κυκλοφόρησε

το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο SHADE IN THE LIGHT. Οι μελωδίες κυριαρχούν με μέταλ πάντα χροιά αφήνουν χώρο στα φωνητικά αλλά και στην υπόλοιπη μπάντα  να ξεδιπλώσει την δεξιοτεχνία των μελών της.

To όνομα τους προέρχεται από την λατινογενή έκφραση που σημαίνει \”ανεπιθύμητο πρόσωπο\” και αποτελεί όρο του Διεθνούς Δικαίου.

Παράλληλα με το πρώτο άλμπουμ θα παρουσιαστούν και κάποια κομμάτια από το ακυκλοφόρητο καινούργιο αλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη με τίτλο “Quantum Leap”.

Εάν σας αρέσει ο ήχος των CircusMaximus, VandenPlas και Poverty’sNoCrime , μην τους χάσετε.

Η μπάντα αποτελείται από τους:
Γιάννη Ιωαννίδη (πλήκτρα),
Χρήστο Βογιατζή (μπάσο),
Αρη Πυρρή (φωνητικά),
Άκη Γαβαλά (τύμπανα) και
Χρήστο Γκάτσο (κιθάρα).
Μαζί τους οι 4ΒΙΤΤΕΝ!

Οι 4Bitten είναι μια μπάντα με σχεδόν 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο του heavy rock…..με την καθοδήγηση της Ελληνοαμερικανιδας τραγουδίστριας τους Fofi Roussos έχουν άπειρες live εμφανίσεις στο ενεργητικό τους εντος και εκτός Ελλάδας.

Η πρώτη δισκογραφική δουλεία τους με τίτλο \”No More Sins\” κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 και τους οδήγησε σε 4 μέχρι τώρα UK Tours όπου είχαν την τιμή να μοιραστούν την σκηνή με ονόματα όπως των Michael Schenker Group, Dan Reed, Blaze Bayley, Taygers of Pan Tang……

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ για ΜΙΑ ΜΟΝΟ παράσταση