Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η «Ορχήστρα του Δρόμου», με την Νάντια Μπουλέ, εμφανίζονται για μια

εβδομάδα στο Half Note Jazz Club – κι αυτό είναι η αρχή μιας πολλά υποσχόμενης και, για πολλούς, αναπάντεχης συνεργασίας. Θα παρουσιάσουν τραγούδια και ορχηστρικά του συνθέτη – ένα ιδίωμα λαϊκού μπλουζ με χρώματα νυχτερινής τζαζ – με επιρροές από ταινίες του Fellini, από τα σκοτεινά καφέ της Νέας Υόρκης, τραγούδια που σημάδεψαν την ζωή μας αλλά και νέα κομμάτια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά σε κοινό.

Στη δημιουργία αυτής της μοναδικής ατμόσφαιρας συμβάλλει καθοριστικά με την εκφραστική ερμηνεία και την θεατρική παρουσία της η Νάντια Μπουλέ. Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ένας ιδιαίτερα δημιουργικός μουσικός και συνθέτης, γράφει τη δική του ιστορία στη σύγχρονη ελληνική μουσική χωρίς να περιορίζεται από «είδη», «μόδες» και «τάσεις».

Τραγουδοποιός με ιδιαίτερο ποιητικό άγγιγμα και μουσικός που μπορεί να δημιουργεί εικόνες και, παράλληλα, καλλιτέχνης που μέσα από την ανεξαρτησία των παραγωγών του δίνει ώθηση σε νέα πρόσωπα και πράγματα. Το γκρουπ του, εκτός από τον ίδιο στις κιθάρες και τη Νάντια Μπουλέ στο τραγούδι συμπληρώνουν οι  Νίκος Παπαβρανούσης, Ανδρέας Συμβουλόπουλος, Παντελής Στόϊκος και Fergus Curry.

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος: κιθάρα, φωνή
Νάντια Μπουλέ: φωνή
Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα,
Ανδρέας Συμβουλόπουλος: πιάνο, ακκορντεόν,
Παντελής Στόϊκος: τρομπέτα και ο 
Fergus Curry: κόντραμπάσο