Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

H Κατερίνα Μακαβού στην Αυλαία

H Κατερίνα Μακαβού στην Αυλαία
Η μουσική σκηνή της Αυλαίας ανοίγει για μία ακόμα φορά τις πόρτες της στους νέους καλλιτέχνες και μας προτείνει δύο βραδιές γεμάτες όμορφες

δημιουργίες και πολλές μουσικές εκπλήξεις, με τη συντροφιά της Κατερίνας Μακαβού, τις Πέμπτες 10 και 17 Μάρτη
 

 

Και για όσους δε γνωρίζουν….

Την Κατερίνα την είδαμε στο πλάι μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Σωκράτης  Μάλαμας , ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Γιώργος  Καζαντζής. Το 2010 μοιράστηκε  τη σκηνή με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου . Μας κέρδισε αβίαστα, άλλοτε με τη ζεστή και μεστή μπάσα φωνή της και άλλοτε μέσα από τα «πριμαριστά» ξεσπάσματά της. 

 

Η Κατερίνα παρουσιάζει κομμάτια από την προσωπική της δουλειά «Μικρά Μυστικά» αλλά και νέες δημιουργίες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν δισκογραφικά σε λίγους μήνες. Σε ένα ήλεκτρο-ακουστικό πρόγραμμα η Κατερίνα ξεφεύγει από τις κλασικές συνταγές επιχειρώντας, εκτός από τις προσωπικές της δημιουργίες, να κάνει και ένα ωραίο πέρασμα στις μουσικές που αγάπησε!


Παίζουν οι μουσικοί:

Άρης Χατζησταύρου: ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα

Χρήστος Αλεξάκης: πιάνο , πλήκτρα

Διονύσης Μακρής: κοντραμπάσο

Σχετικές ειδήσεις
Η Κατερίνα Μακαβού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
12.12.2016 15:56
Η Κατερίνα Μακαβού, ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις της, με πρώτο σταθμό το Γυάλινο - UpStage.
Η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Μάνος Αθανασιάδης στον Ειλισσό
16.11.2016 13:19
Η Κατερίνα Κουρεντζή επιστρέφει με τον Μάνο Αθανασιάδη στον χώρο του Ειλισσού για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των γαλλικών bistrot.
Η Κατερίνα Κουρεντζή live στο Ειλισσό
27.04.2016 13:09
Η Κατερίνα Κουρεντζή θα βρίσκεται στον Ειλισσό το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, με ένα μοναδικό πρόγραμμα με Γαλλικά και Ισπανικά διαχρονικά τραγούδια αλλά και κάποια από τα ωραιότερα δικά μας.
Brasil + ...: Η Κατερίνα Πολέμη live στο Faust
18.04.2016 14:54
Μετά από τρεις μήνες στη Βραζιλία, η Κατερίνα Πολέμη επιστρέφει στην άλλη της πατρίδα την Ελλάδα και φέρνει στη σκηνή του Faust στις 24 Απριλίου 2016 μια εκρηκτική συναυλία με καινούριο βραζιλιάνικο ρεπερτόριο.
Dalida – Come Prima: Η Κατερίνα Κουρεντζή live στον Ειλισσό
02.03.2016 11:48
H ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ έρχεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στον Ειλισσό με τραγούδια της DALIDA σε μία παράσταση με τίτλο COME PRIMA.