Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

O Νότης Μαυρουδής και η Αναστασία Μουτσάτσου στο Ρυθμός Stage

O Νότης Μαυρουδής και η Αναστασία Μουτσάτσου στο Ρυθμός Stage
Ο ιδιαίτερα αγαπητός και σημαντικός συνθέτης και κιθαρίστας Νότης Μαυρουδής , μαζί με την εξαίρετη ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου

δημιουργούν μια μοναδική παράστασηαφιέρωμα στη διαδρομή του Νότη Μαυρουδη και στην μουσική συνάντηση του με τον Μάνο Χατζιδάκι.

 

Στην παράσταση κυριαρχούν αγαπημένα τραγούδια του Νότη Μαυρουδή και του Μάνου Χατζιδάκι διασκευασμένα για δύο κιθάρες, με τον μοναδικό τρόπο του Νότη Μαυρουδή και την συμμετοχή στην δεύτερη κιθάρα του Γιώργου Τοσικιάν .

 

Ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο σε τραγούδια των δύο συνθετών που αγαπήθηκαν από διαφορετικές γενιές ακροατών.

 

Μαζί τους ο σολίστας κιθαριστής Γιώργος Τοσικιάν

 

Ο Γιώργος Τοσικιάν γεννήθηκε στον Πειραιά  το 1981.Σπούδασε κιθάρα με τον Ιάκωβο Κολανιάν, στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας,  παρακολουθώντας παράλληλα σεμινάρια με τους : M.Barrueco, R.Dyens, O.Ghiglia, E.Ασημακόπουλο και Γ.Χατζηνίκο.

 


Πήρε το δίπλωμά του το 2004 με βαθμό Άριστα Παμψηφεί. Έχει δώσει ρεσιτάλ σε αίθουσες  συναυλιών της Αθήνας και έχει  συνεργαστεί με το Instituto Cervantes και τον ποιητή Antonio Gamoneda.

Οι βραδιές αυτές περιέχουν ύφος, ατμόσφαιρα, στιλ, μνήμες, όλα όσα αναζητάει κανείς μέσα στα τραγούδια. Και τα τραγούδια είναι που μας  προσφέρουν τέτοια συναισθήματα…! όπως λέει χαρακτηριστικά ο Νότης Μαυρουδής.

 

\"Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, και αγαπητοί φίλοι και φίλες... Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε τη συναυλία αυτή με τον τίτλο που γνωρίζετε…  γιατί πράγματι θέλουμε να συναντάμε καθημερινά τον Μάνο Χατζιδάκι.
Έχουμε επιλέξει ένα πρόγραμμα με τραγούδια και δικά μου και του Μάνου Χατζιδάκι, με την Αναστασία Μουτσάτσου να ερμηνεύει δικά μου τραγούδια, αλλά και σ\' ένα απρόοπτο πρόγραμμα που έχει να κάνει με τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.\"

Νότης Μαυρουδής

 

Στον Ρυθμό, στις 10, 17 και 24 Μαρτίου 2011

Σχετικές ειδήσεις
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν στον Ιανό
15.02.2017 15:24
Αρκετά χρόνια μετά την πρώτη και πετυχημένη τους συνεργασία, η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, επιστρέφοντας με συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου & Γιώργος Τοσικιάν live στον Ιανό
11.10.2016 10:45
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν εμφανίζονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ιανού.
50 χρόνια τραγούδια: Ο Νότης Μαυρουδής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
12.09.2016 14:20
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 ο Νότης Μαυρουδής μας καλεί να ακούσουμε 50 χρόνια τραγούδι, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Νένα Βενετσάνου και Νότης Μαυρουδής στο Θέατρο Ρεματιάς
24.08.2016 13:41
Η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής ενώνουν και πάλι τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 θα βρίσκονται στο Θέατρο Ρεματιάς.
Η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής στο Μέγαρο Γκύζη
17.08.2016 10:35
Η Νένα Βενετσάνου και ο Νότης Μαυρουδής συναντιούνται στο Μέγαρο Γκύζη για μία συναυλία την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016.