Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ανοιχτά σεμινάρια σεξοθεραπείας

Ανοιχτά σεμινάρια σεξοθεραπείας
Η ομάδα Νέμεση επιστρέφει, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου των παραστάσεών της στο Αργώ studio στην Αθήνα, επαναλαμβάνοντας για τρίτη χρονιά την κωμωδία Σεξ ή Σέξπιρ;

Η ομάδα Νέμεση επιστρέφει, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου των παραστάσεών της στο Αργώ studio στην Αθήνα, επαναλαμβάνοντας για τρίτη χρονιά την κωμωδία Σεξ ή Σέξπιρ;

Ο κορυφαίος συγγραφέας έθεσε παγκοσμίως στο πέρασμα των αιώνων την απορία «να ζει κανείς ή να μη ζει;» και η ομάδα Νέμεση εισπράττει την έμπνευση αυτής για να εκφράσει μία καινούρια. Σεξ ή Σέξπιρ; Ιδού η απορία.

Το έργο αναλύεται με τρόπο τήρησης ημερολογίου. Δηλαδή... είναι Ανοιξη του 2005 και η ομάδα Νέμεση, συνεχίζοντας τις αυτοσχεδιαστικές της αναζητήσεις πάνω στις δομές της κωμωδίας και στα σύγχρονα σεξουαλικά μας ήθη, μπαίνει σε νέες συγγραφικές περιπέτειες.

Παίρνει τις αφορμές της από το σεξουαλικό πρωταθλητισμό της εποχής μας που μας κάνει όλους να νιώθουμε ανεπαρκείς και αποτυχημένοι και τη γυάλινη ζωή μας που μας αναγκάζει να αναζητούμε με μανία κάθε είδους θεραπεία. Χρωματοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία, και φυσικά σεξοθεραπεία!

Εμπνέεται από χαρακτήρες του αγαπημένου μας Αρκά, που ως ζώα είναι τόσο ανθρώπινοι, κάποιοι φίλοι και γνωστοί, εμείς οι ίδιοι. Και καταλήγει σε ένα εργαστήρι αυτοσχεδιασμού και γραφής έργου με θέμα «Σεμινάριο σεξποθεραπείας»!

Όπως σε όλα τα σεμινάρια , κυριαρχούν οι αυτοσχεδιασμοί, απολαυστικοί και επίπονοι, λυτρωτικό γέλιο, συζητήσεις, εξομολογήσεις, ανακάλυψη των ταμπού μας.

Στη δουλειά συμμετέχει όλη η ομάδα Νέμεση, κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο, όμως κάποτε φτάνουν στο κείμενο που είναι έργο όλων τους, αλλά κυρίως των (με αλφαβητική σειρά) Κικής Ιωαννίδου , Τζίμη Κούρτη, Αναστάση Μαυρομιχάλη, Αφρούλης Μπέρσου, Στάθη Πεχλιβανίδη, Δημήτρη Σιδηρόπουλου και Τίνας Στεφανοπούλου.

Η παράσταση ξεκινά με το καλωσόρισμα της γιατρού Δρ. Ντέμπορα, η οποία θα μας υποδεχτεί σε ένα ανοιχτό σεμινάριο σεξοθεραπείας. Το σεμινάριο θα μας βοηθήσει αν πετύχουμε τους στόχους μας. Μια πιο καλή, πιο πλούσια σεξουαλική ζωή!

Οι πρώτοι εθελοντές καταφτάνουν στο σεμινάριο. Η διαδικασία ξεκινά. Group therapy. Αφηγήσεις. Αντιπαραθέσεις. Συγκρίσεις. Αναμνήσεις . Φαντασιώσεις. Όνειρα. Αποκαλύψεις. Και έρχεται η ώρα της διάγνωσης. Και της θεραπείας...

Η απάντηση της απορίας είναι μυστήριο και θα απαντηθεί με το τέλος της παράστασης.

Info
Σεξ ή Σέξπιρ; Ιδού η απορία!
Studio Νέμεση, Δελφών 176, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων: 2310326230, 2310853361
Κάθε Σάββατο στις 21.30
Κάθε Κυριακή στις 19.30

Σχετικές ειδήσεις
Η Αποστολή - Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση, του Χ. Μύλλερ:  β' κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο Άττις
01.11.2016 11:49
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου παραστάσεων (Μάιος – Ιούνιος 2016), παρουσιάζει εκ νέου το έργο του κορυφαίου Ανατολικογερμανού συγγραφέα Χάινερ Μύλλερ, «Η Αποστολή: Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, από τις 25 Νοεμβρίου 2016.
31.10.2016 17:20
Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή των παραστάσεων από το κοινό και τους κριτικούς "Tο ‘21" του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει ανανεωμένο. Από 31 Οκτωβρίου δίνεται ξανά η ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να δει την παράσταση αυτή, καθώς επιστρέφει δυναμικά στο Θέατρο Πορεία. Μια ρηξικέλευθη ματιά στην Ελληνική Επανάσταση υπό τη μορφή ροκ ορατόριου, που πηγαίνει ακόμα πιο μακριά τη φόρμα που ο ιδιοφυής νέος δημιουργός εγκαινίασε με το «Θείο Τραγί».
Η Αδαμαντία επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης
30.09.2016 11:38
Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η «Αδαμαντία» με την Μάνια Παπαδημητρίου, επιστρέφει στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
About Sex: Το επιτυχημένο stand-up comedy σόου της Κατερίνας Βρανά επιστρέφει στο 104
08.09.2016 14:33
Μετά από μία θριαμβευτική σεζόν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, η αγαπημένη παράσταση της Κατερίνας Βρανά με τίτλο «About Sex» επιστρέφει στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 για ένα τελευταίο κύκλο παραστάσεων στην Κεντρική Σκηνή του 104.
Λούλα, του Β. Ραπτόπουλου: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
16.03.2016 10:31
Νέος κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο του Νέου Κόσμου για το μυθιστόρημα που σόκαρε, δίχασε, ενθουσίασε και ανέβηκε για πρώτη φορά στο θέατρο. Η «Λούλα» του Βαγγέλη Ραπτόπουλου, μία πολιτική πορνογραφία αυστηρά ακατάλληλη για ανηλίκους, επιστρέφει από την ομάδα Elephas Tiliensis, από 26 Μαρτίου έως 24 Απριλίου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.15.