Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Άμλετ ο Β΄από την ομάδα πρόζα στον Υμηττό

Άμλετ ο Β΄από την ομάδα πρόζα στον Υμηττό
Η θεατρική ομάδα «Πρόζα» παρουσιάζει στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού την παρωδία του Άμλετ , «Άμλετ ο Β΄» από το

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

 

Υπόθεση έργου

Ο Άμλετ είναι «στον κόσμο του», σε μια διαρκή παραζάλη, η Οφηλία είναι τζάνκι και καπνίζει μαριχουάνα επί σκηνής! Όσο για τον Λαέρτη; Προκύπτει γκέι, όπως εντελώς αλλοπαρμένοι προκύπτουν η Γερτρούδη και ο αδελφοκτόνος Κλαύδιος! Σε ακραίους τόνους όμως κινούνται και οι «Γκίλντενστερν-Ρόζενγκραντς», Πολώνιος και Οράτιος...

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΗΧΟΛΗΨΙΑ ZANI ZAK
ΦΩΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΛΕΤΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΩΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ K.ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ  K.ΕΡΡΊΚΟ ΜΠΕΛΙΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑ  ΓΙΑ ΤHN ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ SMOOTH CRIMINAL.


 

Σημείωμα «Πρόζας»:

Η θεατρική ομάδα πρόζα φέτος έκλεισε 8 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας και υπόστασης στον δύσκολο καλλιτεχνικό χώρο που επί 8 συνεχή έτη παρουσιάζει θεατρικές δουλειές στον φιλοπρόοδο όμιλο Υμηττού . κάθε χρόνο παρουσιάζει 2 έργα (χειμώνα και καλοκαίρι) με την υποστήριξη του κόσμου και το θερμό χειροκρότημα που μας παροτρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας.

η Έφη χερόβολου δημιούργησε την ομάδα πρόζα από την αγάπη της στο θέατρο και την εκτίμηση της στους ερασιτέχνες που αγωνίζονται μέσα από την ομαδική δουλειά!

ο Άμλετ β είναι ένα ρίσκο για την ομάδα, μέσα από τις δυσκολίες τις παρωδίας, οπού χρειάζεται αμεσότητα με τον κόσμο αλλά και ισορροπία στα ακραία στοιχειά του κείμενου.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΦΗΣ ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΡΡΙΚΟΥ ΜΠΕΛΙΕ

Σχετικές ειδήσεις
Η παράσταση
03.01.2017 10:56
Η αρτivities παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ», με πρωταγωνιστή τον Αιμίλιο Χειλάκη, για 16 παραστάσεις στο θέατρο Τζένη Καρέζη.
Μόνος με τον Άμλετ, με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
29.11.2016 13:49
Η αρτivities παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» για 16 παραστάσεις στο θέατρο Τζένη Καρέζη.
Άμλετ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
03.10.2016 16:56
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον Άμλετ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στον ομώνυμο ρόλο και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Πρεμιέρα 10 Νοεμβρίου. Διάρκεια παραστάσεων έως 22 Ιανουαρίου 2017.
Άμλετ ο Β, από τον Οκτώβρη στο Θέατρο Ζίνα
08.08.2016 15:26
Το ξεκαρδιστικό έργο του Σάμιουελ Μπόμπρικ, Άμλετ ο Β', που γνώρισε εκκωφαντική επιτυχία όταν ανέβηκε παλιότερα στο Θέατρο Νέο Ριάλτο σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, επιστρέφει αυτόν τον Χειμώνα στο Θέατρο ΖΙΝΑ.
Μόνος με τον Άμλετ, με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο Θέατρο Κιβωτός
21.04.2016 10:30

Η αρτivities παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» για 12 μόνο παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός.