Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Οι Cyanna στο Koo Koo live music bar

Οι Cyanna στο Koo Koo live music bar
Οι Cyanna διανύοντας αρκετά μίλια και μεταφέροντας τη δυναμική ατμόσφαιρα του "End Is Near Tour", σε μερικά από τα σημαντικότερα indie/rock stage

της Ελλάδας, επιστρέφουν στη βάση τους και ολοκληρώνουν την περιοδεία τους την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο KooKoo live stage!

 

Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά, οι Cyanna θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό 2ώρο set που περικλύει όλη την Rock 'N' Roll ενέργεια της περιοδείας, με αγαπημένα κομμάτια από το νέο άλμπουμ "End Is Near" (όπως τα Perfect Mistake, I Κnow You Well, Pregnant κ.ά.) αλλά και από προηγούμενες κυκλοφορίες του συγκροτήματος, σε ηλεκτρικές και ακουστικές εκτελέσεις.

 

Κλασικά κομμάτια που έχουν χαρίσει στους Cyanna μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα αγγλόφωνα γκρουπ, όπως το πασίγνωστο Shine και το Done Be, μεταμορφώνονται και γίνονται ένα με τον ήχο του End Is Near, που συνδυάζει τη συναυλιακή ενέργεια των Cyanna με τη σκοτεινή τους διάθεσή. Από τη βραδιά δε θα λείψουν και τα νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια του γκρουπ, Cannibal & To Love Forever, που ήδη έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ανά την Ελλάδα.

 

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Bleeze, που με την πρώτη τους ανεξάρτητη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Echoism", και τα ξεσηκωτικά live τους έχουν ήδη αρχίσει να αφήνουν το δικό τους στίγμα στην ελληνική alternative rock σκηνή .

 

Tip of the day:
Οι Cyanna αυτό το καλοκαίρι θα βρεθούν στην ίδια σκηνή με τους 30 Second of Mars, Hurts, Parov Stelar, Dog Eat Dog, και άλλους πολλούς στο Elevation Open Air Festival της Βουλγαρίας (http://www.elevation.bg/).

 

Διαβάστε επίσης: http://www.culturenow.gr/greek-music/Δύο_νέα_remix_από_τους_Cyanna_για_free_download.html

 

Και: http://www.culturenow.gr/interviews/Cyanna:_End_Is_Near_Tour_-_το_τέλος_μιας_δημιουργικής_περιοδείας.html

Σχετικές ειδήσεις
Ο Στάθης Αρτινός live στο Σταυρό του Νότου
21.10.2016 13:44
Ο Στάθης Αρτινός έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Club του Σταυρού του Νότου, έτοιμος να στήσει μια δυναμική ατμόσφαιρα που φέρνει έντονα τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου.
 “Music for Movies” - Απόλλων Κουσκουμβεκάκης
12.10.2016 12:05
Κυκλοφόρησε από τη Melon Music η συλλογή “Music for Movies”, που περιλαμβάνει ορχηστρικά κομμάτια του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.
As We Enter Anniversary @ Fuzz Live Music Club
05.09.2016 15:16
Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και ετοιμάζει για το κοινό της μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη χορό και ενέργεια το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Fuzz στην Αθήνα.
Cyanna Mercury & Angry Boy Jester live @ Death Disco
26.04.2016 12:28
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 οι Cyanna Mercury θα ανέβουν στη σκηνή του Death Disco για ένα πλήρες show με καλεσμένους τους Angry Boy Jester.
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!