Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Leon live στο Koo Koo

Ο Leon live στο Koo Koo
O Leόn ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των επιτυχημένων ζωντανών εμφανίσεών του με δύο  συναυλίες στο Σταυρό του Νότου ...

Την Πέμπτη 12 και 19 Μαΐου, ο Leόn θα αποχαιρετήσει το χειμώνα, που σηματοδότησε την κυκλοφορία του ντεμπούτου του Futrue, με διάθεση γιορτής αλλά και ανανέωσης.

 

Μαζί με την μπάντα του από πολυοργανίστες, ο Leόn θα ερμηνεύσει όχι μόνο τα τραγούδια του “Futrue” , αλλά και μια επιλογή από καινούργια κομμάτια που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού.

 

Τους τελευταίους μήνες ο Leόn, κατά κόσμος Τίμος Βερέμης, κέρδισε τις εντυπώσεις και ως τραγουδοποιός με τα πλούσια σε μελωδίες τραγούδια του “Futrue” και ως μεταδοτική, ακούραστη live παρουσία με αισιόδοξο μήνυμα.

 

Το άλμπουμ “Futrue” αγκαλιάζει μια ευρεία γκάμα αναφορών και επιρροών, από μεσογειακές μέχρι vintage pop και καταλήγει να τραβάει την προσοχή για τον πλούσιο ήχο του, την νεανική χροιά του, μια φωνή που καλωσορίζει τον ακροατή, τις εικόνες μαγικού ρεαλισμού, τις μελωδίες πλασμένες για σιγοψιθυρίσματα και τα ρεφρέν έτοιμα να απελευθερωθούν από τα στόματα. Σήμα-κατατεθέν του León είναι το ukulele, που αποτελεί και τη σπονδυλική στήλη του δίσκου και των live.

Λίγο πριν το καλοκαίρι, το επόμενο κεφάλαιο του Leόn ξεκινά να γράφεται στο Σταυρό του Νότου.

 

Special Guest των συναυλιών η Mariela Papadea

Σχετικές ειδήσεις
Moa Bones και special guests live στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
31.05.2016 10:18
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του “Spun”, ο Moa Bones ολοκληρώνει ένα κύκλο ζωντανών εμφανίσεων και υποδέχεται το καλοκαίρι.
GravitySays_I live στο Ίλιον Plus
08.03.2016 12:35
Οι Gravitysays_i αφού ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς (Quantum Unknown – σύντομα από την Inner Ear!) συνεχίζουν μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, παρουσιάζοντας μία διαδρομή από τις παλιότερες συνθέσεις τους και ένα δείγμα από τις καινούργιες.
Η Ελένη Αράπογλου στο Κελάρι Athenaeum
08.03.2016 12:23
Μετά τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, η Ελένη Αράπογλου τραγουδά πάλι στην Αθήνα, στο Κελάρι Athenaeum με ένα πρόγραμμα γεμάτο ήχους και εναλλαγές jazz και soul, μελωδίες από την Αργεντινή αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.
Ο Leon of Athens live στο Roof Stage του Gazarte
07.12.2015 13:01
Ο δικός μας Leon, επιστρέφει με γεμάτες αποσκευές για ένα μοναδικό live στο Roof Stage του GAZARTE το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015.
Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός live στο Σταυρό του Νότου Club
29.10.2015 16:50
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ακουστικών εμφανίσεων μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός, ολοκληρώνουν τον κύκλο των συναντήσεών τους, αυτό το χειμώνα, με 2 live, full band, στη ζεστή σκηνή του «Σταυρού του Νότου (Club)», τις Τετάρτες: 18 και 25 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αναμνήσεις, που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες.