Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Νίνα Παππά, Ενδιάμεσοι Χρόνοι: Παράταση έκθεσης

Νίνα Παππά, Ενδιάμεσοι Χρόνοι: Παράταση έκθεσης
Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, η έκθεση της Νίνας Παππά, Ενδιάμεσοι Χρόνοι που παρουσιάζεται στο About, παρατείνεται μέχρι και το Σάββατο ... 

7 Μαίου 2011.


Το θέμα των έργων είναι οι χρόνοι αναμονής στους δημόσιους χώρους της πόλης.


Τα έργα δεν αναφέρονται στους χρόνους αναμονής που αφορούν σε προσωπικές προσδοκίες, αλλά στις ανάγκες των κατοίκων μιας πόλης σε μαζικό επίπεδο, δηλαδή στην αναμονή σε σταθμούς και στάσεις μέσων μεταφοράς, ταμεία, δημόσιες υπηρεσίες, κτλ.

 


Στην έκθεση παρουσιάζεται ένα αρχείο από φωτογραφίες, σχέδια και video με απoμαγνητοφωνημένους διαλόγους, που προκύπτουν από τριετή έρευνα στους συγκεκριμένους χώρους.

 

Ο στόχος είναι να αποδοθεί η αναμονή κατά την οποία δεν παράγεται έργο , δεν προκύπτουν αξιομνημόνευτα γεγονότα και δεν καταγράφονται στην αντίληψή μας, παρά οι περιορισμοί που ορίζουν οι συνθήκες της.

 

 

Η Νίνα Παππά γεννήθηκε στην Αθήνα.


Είναι διδάκτωρ της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΕΜΠ. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και παρουσιάζει στο ABOUT: την έβδομη ατομική της έκθεση. Η δουλειά της επικεντρώνεται κυρίως στο θέμα του χρόνου. Τα έργα που παρουσιάζονται στο ABOUT: αφορούν στους χρόνους αναμονής σε δημόσιους χώρους.

Είναι μέλος της ομάδας Errands. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
Παράταση των δύο εκθέσεων του ΚΜΣΤ στη Μονή Λαζαριστών
25.01.2017 12:54
Παρατείνεται έως τις 25 Φεβρουαρίου η λειτουργία των δύο εκθέσεων του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μονή Λαζαριστών, «Γκεόργκι Λιτιτσέφσκι. Υποθετικοί Χοροί» και «Έμπνευση: Ρωσική Πρωτοπορία. Εργαστήριο νέων καλλιτεχνών στο ΚΜΣΤ», ενώ συνεχίζονται οι ξεναγήσεις κάθε Σάββατο στις 12:00 με το εισιτήριο εισόδου.
Ai WeiWei / In & Out: Κύκλος τεσσάρων διαλέξεων με τον Παντελή Τσάβαλο στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
23.09.2016 12:16
Ποια είναι άραγε η σχέση μεταξύ της τέχνης, της αισθητικής, του πολιτικού ακτιβισμού και της κοινωνικής κριτικής; Και ποιος είναι στ’ αλήθεια αυτός ο διάσημος και αμφιλεγόμενος Κινέζος καλλιτέχνης, οι δράσεις του οποίου γίνονται πρωτοσέλιδα σε όλον τον κόσμο και οι εκθέσεις του περιζήτητες από όλα τα μεγάλα μουσεία, δημιουργώντας πρωτοφανή προσέλευση και ρεκόρ επισκεψιμότητας;
Σωτήρης Σόρογκας. Θαλάσσια Ξύλα 2010-2016: η έκθεση παρατείνεται στο Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη
16.09.2016 13:43
Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της έκθεσης «Σωτήρης Σόρογκας. Θαλάσσια Ξύλα 2010-2016» στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, παρατείνεται η διάρκειά της έως και την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016. Τριάντα και πλέον πίνακες, μνημειακών διαστάσεων, κάρβουνο και ακρυλικό σε μουσαμά, αποκαλύπτουν τη δύναμη και τη συνοχή του οραματικού του κόσμου φανερώνοντας την ιδιότυπη τοπιογραφία της δικής του Ελλάδας.
Οccupy Atopos #Τhe_Dreamer: Παράταση και Finissage party στην Atopos
30.06.2016 11:43
Η επιτυχημένη έκθεση Occupy Atopos #The_Dreamer της Atopos cvc παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Σας περιμένουμε την ίδια μέρα στις 20:00 για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωσή της με ένα finissage party που θα διοργανωθεί στην αυλή της Atopos. 
Παράταση της έκθεσης «Στήβεν Αντωνάκος - Τυπώματα» στη Μονή Λαζαριστών
24.02.2016 16:30
Παρατείνεται για έναν μήνα, έως τις 26 Μαρτίου 2016, η λειτουργία της έκθεσης «Στήβεν Αντωνάκος»-Τυπώματα» στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη σε επιμέλεια του ιστορικού τέχνης του ΚΜΣΤ Γιάννη Μπόλη.