Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Βios

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Βios
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα βρίσκονται στο bios για μία ειδική ζωντανή εμφάνιση με θέμα τα αποκριάτικα παραδοσιακά γαμοτράγουδα, σε ένα αυστηρώς

ακατάλληλο και απολαυστικό αποκριάτικο βράδυ, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011.

 

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αποτελούν μοναδική περίπτωση  μουσικού σχήματος με εξαιρετικές και όχι τόσο συχνές ζωντανές εμφανίσεις, καθώς είναι ένα ανοιχτό μουσικό  σύστημα στο οποίο κατά καιρούς εντάσσονται διαφορετικοί, αλλά πάντα εξαιρετικοί, μουσικοί.

 

Ξεκίνησαν την πορεία τους το 1979,  αποτελούμενοι από  τον Αργύρη Μπακιρτζή, τον Ισίδωρο Παπαδάμο και τον Κώστα Σιδέρη, έχουν 8 κυκλοφορίες δίσκων στο ενεργητικό τους και παράδοση στις ζωντανές τους εμφανίσεις που κάθε φορά είναι ξεχωριστές. Στις συναυλίες τους, η ψυχή του συγκροτήματος, Αργύρης Μπακιρτζής διηγείται πάντα τις πιο απίθανες ιστορίες, ενώ η μουσική τους συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης με πιο σύγχρονες επιρροές σε άρτια πάντα τεχνικά εκτέλεση, και  η συμμετοχή του κοινού δημιουργούν ένα ξεχωριστό θέαμα με διαφορετικές συνθήκες κάθε φορά, αλλά κοινό παρονομαστή την ζεστή και ζωντανή ατμόσφαιρα.

 

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές είναι:

Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν, φωνή)
Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, μπαγλαμάς), Αργύρης Μπακιρτζής (φωνή), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι, φωνή), Δημήτρης Πολυζωΐδης (βιόλα, βιολί)
Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο), Διονύσης Ρούσσος (φωνή), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, φωνή), Κώστας Σιδέρης (φωνή) και ο Ισίδωρος Παπαδάμου (φωνή).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Οι Les Au Revoir σε δύο καλοκαιρινά Live
18.08.2016 15:45
Το Σάββατο 20 Αυγούστου, οι Les Au Revoir θα βρίσκονται για 2η φορά στο αγαπημένο τους Umbrellas Beach Bar, ενώ την Κυριακή 21 Αυγούστου επιστρέφουν στις κυριακάτικες ζωντανές τους εμφανίσεις στο Liquido Pool Lounge.
THE MODE live @ Lake Party
17.08.2016 11:35
Οι THE MODE συνεχίζουν αυτό το καλοκαίρι τις μοναδικές χορευτικές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 19 Αύγουστου 2016 θα βρίσκονται στο εντυπωσιακό festival Lake Party στην λίμνη Τριχωνίδα (κτήμα Πιθάρι).
Παίξε, Τσιγγάνε, το βιολί: Ένα αποκριάτικο πάρτι από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.03.2016 17:06
Η Καμεράτα και ο διακεκριμένος μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου μας προσκαλούν σε ένα αλλιώτικο αποκριάτικο πάρτι με έργα εμπνευσμένα από τις μουσικές των τσιγγάνων, που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!