Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ερωτογενείς Ζώνες του Frank Vickery στο Θέατρο Δημήτρης Ποταμίτης

Ερωτογενείς Ζώνες του Frank Vickery στο Θέατρο Δημήτρης Ποταμίτης
Το θέατρο “Δημήτρης Ποταμίτης” παρουσιάζει στην Κεντρική Σκηνή του, το έργο του Frank Vickery «Ερωτογενείς Ζώνες» από την Πέμπτη

10 Μαρτίου 2011.

Τρία διαμερίσματα, σε δύο διαφορετικές ζώνες του Λονδίνου.

Πέντε άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, προσπαθούν να επικοινωνήσουν… να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο…


Παρελθόν, παρόν, μέλλον… όλα μπλέκονται. Γίνονται ένα διάφανο κουβάρι, που ήρθε πια η ώρα να ξετυλιχτεί… να κλείσει το χθες, να οργανώσει το σήμερα και να δημιουργήσει ένα αύριο διαφορετικό... ίσως καλύτερο!
Συνδετικοί κρίκοι σε αυτή την αλυσίδα, η Άλισον, ο Τομ, η Λέσλυ, ο Άντριου και ο Μάικλ, ο καθένας τους παίζει το δικό του σημαντικό ρόλο… χρωματίζουν την ιστορία τους με τα δικά τους πινέλα.

 


Σαν ένα κράμα από πολύχρωμες ζώνες που σιγά σιγά αποδεσμεύεται η μία από την άλλη, για να πάει να τυλιχτεί σε μια μέση νέα... σίγουρα αλλιώτικη από την προηγούμενη!

 


Γιατί οι ζώνες υπάρχουν πάντα για να κρατάνε μια ισορροπία… πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις
Ερωτογενείς Ζώνες!

 

Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα σε απόδοση Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργου Κοντοπόδη, σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, σκηνικά – κοστούμια Ηλία Γραμματικού, μουσική Χρήστου Γκουγκούμα χορογραφία – κινησιολογία Μυρτώς Παπαδοπούλου και φωτισμούς Χριστίνας Θανάσουλα.

 

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Βιργινία Αποστολοπούλου, Γεράσιμος Ελ Σερίφ, Μανώλης Ιμπραημάκης, Γιώργης Κοντοπόδης, Γωγώ Ψαρρά.

 

Μέσα μεταφοράς προς το θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης»: Λεωφορεία 608, 622, 235, 815 (στάση ΕΥΔΑΠ ), 550, Α5 (στάση Μέγαρο μουσικής) – Μετρό στάση Μέγαρο Μουσικής

Σχετικές ειδήσεις
Σαίξπηρ για 2 - Νέα Υόρκη - Αθήνα: δύο έργα του Σαίξπηρ στο Θέατρο Άλφα Ιδέα
24.11.2016 15:53
Δύο ομάδες, δύο χώρες, δύο έργα του Σαίξπηρ για δύο άτομα. Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις, μια συνάντηση για ένα θέατρο ανθρώπινο, χειροποίητο, συγκινησιακό.
Από τη σιωπή ως την άνοιξη, του Λεωνίδα Προυσαλίδη στο Θέατρο Δημήτρης Χορν
11.10.2016 15:53
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν το νέο έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Από τη σιωπή ως την άνοιξη», από τις 19 Οκτωβρίου στο θέατρο Δημήτρης Χορν, σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ.
Θέατρο του Νέου Κόσμου: Προσφορά όλα τα εισιτήρια μέχρι 24/9 με 7€
14.09.2016 14:48
Πλούσια και ενδιαφέρουσα η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Με σταθερή προσήλωση στην ουσία της τέχνης και την υψηλή ποιότητα, 21 διαφορετικές παραστάσεις περιμένουν το θεατρόφιλο κοινό και φέτος.
Ασπίς, Μένανδρου - Συμπόσιο, Λουκιανού από Πειραϊκό Θέατρο στο Θέατρο Βράχων
10.06.2016 11:24
Το Πειραϊκό Θέατρο - Δημήτρης Ροντήρης παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2016 τη θεατρική παράσταση Ασπίς, Μένανδρου - Συμπόσιο, Λουκιανού.
Στον Αργύρη Πανταζάρα το βραβείο Δημήτρης Χορν 2016
08.03.2016 14:06
Στον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα απονεμήθηκε το φετινό Βραβείο Δημήτρης Χορν, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.