Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ερωτογενείς Ζώνες του Frank Vickery στο Θέατρο Δημήτρης Ποταμίτης

Ερωτογενείς Ζώνες του Frank Vickery στο Θέατρο Δημήτρης Ποταμίτης
Το θέατρο “Δημήτρης Ποταμίτης” παρουσιάζει στην Κεντρική Σκηνή του, το έργο του Frank Vickery «Ερωτογενείς Ζώνες» από την Πέμπτη

10 Μαρτίου 2011.

Τρία διαμερίσματα, σε δύο διαφορετικές ζώνες του Λονδίνου.

Πέντε άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, προσπαθούν να επικοινωνήσουν… να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλο…


Παρελθόν, παρόν, μέλλον… όλα μπλέκονται. Γίνονται ένα διάφανο κουβάρι, που ήρθε πια η ώρα να ξετυλιχτεί… να κλείσει το χθες, να οργανώσει το σήμερα και να δημιουργήσει ένα αύριο διαφορετικό... ίσως καλύτερο!
Συνδετικοί κρίκοι σε αυτή την αλυσίδα, η Άλισον, ο Τομ, η Λέσλυ, ο Άντριου και ο Μάικλ, ο καθένας τους παίζει το δικό του σημαντικό ρόλο… χρωματίζουν την ιστορία τους με τα δικά τους πινέλα.

 


Σαν ένα κράμα από πολύχρωμες ζώνες που σιγά σιγά αποδεσμεύεται η μία από την άλλη, για να πάει να τυλιχτεί σε μια μέση νέα... σίγουρα αλλιώτικη από την προηγούμενη!

 


Γιατί οι ζώνες υπάρχουν πάντα για να κρατάνε μια ισορροπία… πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις
Ερωτογενείς Ζώνες!

 

Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα σε απόδοση Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργου Κοντοπόδη, σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, σκηνικά – κοστούμια Ηλία Γραμματικού, μουσική Χρήστου Γκουγκούμα χορογραφία – κινησιολογία Μυρτώς Παπαδοπούλου και φωτισμούς Χριστίνας Θανάσουλα.

 

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Βιργινία Αποστολοπούλου, Γεράσιμος Ελ Σερίφ, Μανώλης Ιμπραημάκης, Γιώργης Κοντοπόδης, Γωγώ Ψαρρά.

 

Μέσα μεταφοράς προς το θέατρο «Δημήτρης Ποταμίτης»: Λεωφορεία 608, 622, 235, 815 (στάση ΕΥΔΑΠ ), 550, Α5 (στάση Μέγαρο μουσικής) – Μετρό στάση Μέγαρο Μουσικής

Σχετικές ειδήσεις
ΝINA: 43 διαφορετικές παραλλαγές της τελευταίας σκηνής του «Γλάρου» στο Θέατρο 104
10.01.2017 11:41
Σαράντα τρεις διαφορετικές παραλλαγές της περίφημης τελευταίας σκηνής του «Γλάρου» του Άντον Τσέχωφ σε μία παράσταση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Νίκος Πασχίδης σκηνοθετεί και παρουσιάζει τη «ΝINA», του Steven Dietz «The Nina Variations», στο Βlack Box του Θεάτρου 104.
Η πόλη, του Μάρτιν Κριμπ στο Θέατρο «Δημήτρης Ροντήρης»
22.12.2016 14:44
Ο θεατρικός οργανισμός Πρώτες Ύλες παρουσιάζει από τα τέλη Ιανουαρίου 2017 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το έργο του Μάρτιν Κριμπ, Η πόλη, σε σκηνοθεσία Χρίστου Λύγκα, στο Θέατρο Δημήτρης Ροντήρης.
Χριστούγεννα στο Εθνικό Θέατρο!
16.12.2016 11:45
Τις φετινές γιορτές το Εθνικό Θέατρο μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό θεατρικό «ταξίδι», σε ένα σύμπαν δημιουργίας, φαντασίας και ονείρου, μέσα από έξι διαφορετικές παραστάσεις που παρουσιάζονται στις σκηνές του!
Αύγουστος, του Tracy Letts στο Θέατρο Δημήτρης Χορν
07.12.2016 16:38
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το βραβευμένο με τα βραβεία Pulitzer και Tony, θεατρικό έργο «Αύγουστος» του Tracy Letts, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.
Σαίξπηρ για 2 - Νέα Υόρκη - Αθήνα: δύο έργα του Σαίξπηρ στο Θέατρο Άλφα Ιδέα
24.11.2016 15:53
Δύο ομάδες, δύο χώρες, δύο έργα του Σαίξπηρ για δύο άτομα. Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις, μια συνάντηση για ένα θέατρο ανθρώπινο, χειροποίητο, συγκινησιακό.