Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Les Farfadais: Mana

 Les Farfadais: Mana
Oι φημισμένοι Γάλλοι Les Farfadais, των αδελφών Haffner, μία από τις πιο πρωτοποριακές ακροβατικές ομάδες που υπάρχουν στον κόσμο έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do, στο Π. Φάληρο.

Oι φημισμένοι Γάλλοι Les Farfadais, των αδελφών Haffner, μία από τις πιο πρωτοποριακές ακροβατικές ομάδες που υπάρχουν στον κόσμο έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do, στο Π. Φάληρο.

Οι Les Farfadais παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή παράσταση που είναι ο συγκερασμός του cirque nouveau και ενός φανταστικού-μυθολογικού σύμπαντος.

Ξεχωρίζουν για τα φαντασμαγορικά σκηνικά, την απίστευτη τεχνική των ξυλοπόδαρων και τις μοναδικές εναέριες και όχι μόνο ακροβατικές τους δυνατότητες σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική .Δράκοι, σειρήνες, νεράιδες, γοργόνες ξαναζωντανεύουν μέσα στον πραγματικό κόσμο.

Οι συναρπαστικές παραστάσεις τους, γεμάτες πρωτοτυπία, πλούσιο θέαμα και επιδεξιότητα, κάνουν πάντα εντύπωση στο κοινό που τους παρακολουθεί, χάρη και στα θεαματικά κουστούμια, τα οποία είναι συνήθως δημιουργήματα του Pierre Cardin. Αφού παρακολούθησε μια παράσταση τους, ο διάσημος μετρ της υψηλής ραπτικής έμεινε γοητευμένος και προσφέρθηκε να συμμετέχει και ο ίδιος στο μοναδικό υπερθέαμα.

Eπί 2 χρόνια συνεργάστηκαν στη δημιουργία της παράστασης \"Τριστάνος και Ιζόλδη\" την οποία οι Farfadais παρουσίασαν σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου με μεγάλη επιτυχία. Στα πλαίσια της περιοδείας τους, έδωσαν 50 παραστάσεις στο «L Espace Cardin» στο Παρίσι ενώ το «Tristan and Isolde» έφτασε μέχρι και την Κίνα.

Η Γαλλική ομάδα που δημιουργήθηκε το 1998 είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του σύγχρονου τσίρκου.

info

21, 22, 23 Φεβρουαρίου
στο TAE KWON DO (Π. Φάληρο)
Ωρα έναρξης 21.30
Εισιτήρια: VIP: 100 ευρώ
Πλάτεια: Α διάζωμα: 55 ευρώ, Β διάζωμα: 40 ευρώ, Γ διάζωμα : 30 ευρώ
Προπώληση : Metropolis, www.i-ticket.gr
Tηλεφωνικές κρατήσεις : 801 11 60000

Σχετικές ειδήσεις
Η παράσταση Lebensraum - Ζωτικός Χώρος για την Κίνηση καλλιτεχνών με αναπηρία
15.02.2017 16:38
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 21:00, η παράσταση Lebensraum-Ζωτικός χώρος του Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία της Πηγής Δημητρακοπούλου, θα δοθεί στην θεατρική σκηνή του Faust για την Κίνηση καλλιτεχνών με αναπηρία.
Ο Διογένης Δασκαλου και οι Monie & Monie Conniente στο Half Note
13.02.2017 16:53
Από τον Μύλο της Θεσσαλονίκης του 1994 στο Half Note Jazz Club της Αθήνας του σήμερα, οι Monie & Monie Conniente έρχονται για τέσσερις αχτύπητες μοναδικές παραστάσεις, από Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.
«Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά»: Δεύτερη παράταση στο Θησείον
10.01.2017 14:28
Μετά τη θετική ανταπόκριση του κοινού, η επιτυχημένη παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Αγρινίου «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, παρατείνεται για δεύτερη φορά έως τις 11 Φεβρουαρίου 2017 προσθέτοντας 10 ακόμα παραστάσεις στη σκηνή του θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ.
Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Faust
29.12.2016 11:53
Γέλιο, μαγεία και μυστήριο στην πιο ανατρεπτική παράσταση της Αθήνας. Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES, μετά την επιτυχία τους στο El Convento Del Arte και το Passport Κεραμεικός έρχονται για 4 μοναδικές παραστάσεις στο FAUST! 
Του κύκλου τα γυρίσματα, από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας στο Θέατρο Τέχνης
24.11.2016 10:22
Μια συγκινητική παράσταση από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας που παρακολουθήσαμε με τα μέλη του Σωματείου Πολιτών "Διάζωμα" τον Απρίλιο 2016 στο αρχαίο θέατρο Κασσώπης έρχεται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 12:00 στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν - Υπόγειο και μας προσκαλεί όλους με ελεύθερη είσοδο.