Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

H Ζωή Τηγανούρια στο Club του Μύλου

H Ζωή Τηγανούρια στο Club του Μύλου
Το club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται τη Ζωή Τηγανούργια σε μια βραδιά γεμάτη με τις μελωδίες από το ακορντεόν της

αγαπημένης καλλιτέχνιδος.

Η Κούβα, με τον Latin παλμό της, η Αργεντινή του Astor Piazzolla  & του Carlos Gardel, το αγωνιώδες Παρίσι του ’50 & της Edith Piaf,  ονειροπολούν, στους ρυθμούς της Θράκης, της Ηπείρου, της Μακεδονίας, των Νησιών της Ελλάδας, των Βαλκανίων & του παλιού λαϊκού πάλκου, σε μια γιορτινή παράσταση της Ζωής Τηγανούρια, απόδειξη πως η μουσική είναι μία και αδιαίρετη.

 


Πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, με μαέστρο τον Ηλία Αργυρόπουλο (πιάνο), Γιώργο Βασιλείου (μπάσο), Στέλιο Γενεράλη (τύμπανα), και Γιάννη Παπαγιαννούλη (κρουστά), μέσα από ρυθμούς tango, latin,  παραδοσιακούς και λαϊκούς, η Ζωή Τηγανούρια διασκευάζει με τον αισθησιακό δυναμισμό της γνωστούς συνθέτες και παρουσιάζει επιλεγμένες στιγμές από την προσωπική της δισκογραφία .
Special guest  ειδικά για τη βραδιά αυτή   (στο κλίμα της εποχής) η  Κουβανή τραγουδίστρια  και πιανίστα  Katia Gonzalez. 

 

 

Το τραγουδιστικό λαϊκό & παραδοσιακό μέρος του προγράμματος έχει αναλάβει η ‘Αννα Μαρία Κάλφα .
«Η μουσική, δεν είναι κλειστή. Υπάρχουν μελωδίες που μοιάζουν να ανήκουν σε όλους, αφού η μουσική είναι ένα σύμπαν ολόκληρο, φτιαγμένο από αισθήσεις» θα πει και η ίδια η Ζωή, προσκαλώντας τον κόσμο να ανέβει μαζί της την  Τρίτη 1 Μαρτίου, στο club του Μύλου, στο «καράβι» της πολυπολιτισμικής αυτής γιορτής.


Σχετικές ειδήσεις
Γυναικεία Υπόθεση με τη Ζωή Τηγανούρια στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.02.2017 15:43
Η Ζωή Τηγανούρια θα εμφανιστεί στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, για μία συναυλία για τη γυναίκα.
Η Ζωή Τηγανούρια και ο Χρήστος  Παπαδόπουλος στο Kremlino
26.01.2017 12:05
Οι δυο αξιόλογοι συνθέτες & βιρτουόζοι μουσικοί βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί, στο Kremlino του Πειραιά, για δύο μόνο παραστάσεις, τις Κυριακές 5 & 12 Φεβρουαρίου και ώρα 9:30 μ.μ.
Αρώματα του Κόσμου & Παραδοσιακά Μύρα: Η Ζωή Τηγανούρια στο Κηποθέατρο Παπάγου
06.09.2016 14:30
Η διεθνούς φήμης συνθέτης, σολίστ του ακορντεόν και performer Ζωή Τηγανούρια, έρχεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κηποθέατρο Παπάγου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Η Ζωή Τηγανούρια με Άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου στο Νομισματικό Μουσείο
08.08.2016 11:03
Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει για την αυγουστιάτικη πανσέληνο, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, μία συναυλία με «Άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου» στο Νομισματικό Μουσείο.
Women + One, με τη Ζωή Τηγανούρια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
20.05.2016 12:52
Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το «Women + One» μία μουσικοθεατρική παράσταση με θηλυκή άποψη μέσα από την ανάσα του ακορντεόν της, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.