Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ανάταση: Μία παράσταση σωματικού θεάτρου και αιχμηρού λόγου στο Ρουφ

Ανάταση: Μία παράσταση σωματικού θεάτρου και αιχμηρού λόγου στο Ρουφ
Ο χώρος πολιτισμού Ρουφ παρουσιάζει την «Ανάταση», μια παράσταση σωματικού θεάτρου και αιχμηρού λόγου κάθε

Πέμπτη και Παρασκευή του Μαρτίου.

Προτάσεις ανάτασης και αυτογνωσίας στην άχρωμη καθημερινότητα μας. \"Διαβάσαμε τα μαθήματά τους....Είμαστε πλέον έτοιμοι. Παίρνουμε τη θέση μας κάθετα από τον καιρό, ακλόνητα, κατάφατσα, ελεύθερα, μπρος στον καλύτερο εαυτό μας, ετοιμάζοντας μία δεύτερη ζωή\"

 

Η παράσταση χωρίζεται σε δύο μέρη:

κουκλοθέατρο σκιών και σωματικό θέατρο

 

Αδάμου Ειρήνη: κίνηση- λόγος
Τσαμπάση Εύα: κουκλοθέατρο
Φίλος Στέφανος: violin effects [live]
Χορογραφία-σκηνοθεσία: Αδάμου Ειρήνη
Κείμενα: Διβάνη Λένα, Δημήτρης Δαλδάκης, Αδάμου Ειρήνη
Video: Ματίνα Ζούμπου
Φώτα: Δημήτρης Βριτσιώνης
Σκηνικά: Έυα Τσαμπάση
Κουστούμια: Ράνια

Σχετικές ειδήσεις
Τελευταία παράσταση για την «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στο Βεάκειο Θέατρο
13.09.2016 10:40
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα δοθεί στο Βεάκειο Θέατρο η τελευταία παράσταση της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης και δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου λόγω των καιρικών συνθηκών. Αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη διαχρονικότητα και τη δύναμη του Σοφόκλειου λόγου, η παράσταση -που παρουσιάστηκε για δεύτερη χρονιά- είχε συγκινητική υποδοχή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο όπου παίχτηκε κερδίζοντας θερμά επαινετικά σχόλια από κοινό.
Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη στο 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα
27.07.2016 12:06
Η παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη που ανεβάζει ο Θεατρικός ‘Ομιλος Ερμιονίδας στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”, εντάσσεται ως προφεστιβαλική του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα.
Γυναικών... συνύπαρξη τον χειμώνα που έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
26.07.2016 13:00
Τρεις κυρίες με διαφορετικές καταβολές, αλλά παράλληλες κι αξιόλογες πορείες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Μυρτώ Αλικάκη, τον χειμώνα που έρχεται θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, σε μια παράσταση - έκπληξη που θα συζητηθεί. Την παράσταση σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα, πάνω σε ιδέα και κείμενο της Αναστασίας Μουτσάτσου.
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.