Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασίλης Σαλέας στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη

Ο Βασίλης Σαλέας στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη
Ο κορυφαίος Βασίλης Σαλέας, έρχεται να μας ταξιδέψει με το αστείρευτο ταλέντο του σε δύο Εthnic βραδιές, στον μοναδικό χώρο του

club του Μύλου, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011.

 

Φρέσκος, βαθιά μελωδικός, παραδοσιακός και απίστευτα σύγχρονος ταυτόχρονα, εμφανίζεται μετά από αρκετά χρόνια σε χώρο της Θεσσαλονίκης. 


Συνοδευόμενος από την πολυμελή ορχήστρα του και την πλούσια λαική φωνή του Σ.Σαλέα, καλείται να βάλει για άλλη μια φορά την σφραγίδα του στην Εthnic κουλτούρα μας, εμπλουτίζοντάς την με στοιχεία της σύγχρονης πραγματικότητας...

 

Η παράσταση , δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί αλλού παρά μόνο στον σύγχρονο, νεανικό και ιδιαίτερα ζεστό χώρο του του club του Μύλου.

Mαζί του οι: ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ & ΕΥΔΟΚΙΑ

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ψαραντώνης live στον πολυχώρο We στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 15:23
Ο Ψαραντώνης έρχεται για ένα μοναδικό live στο We, στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016!
Συνάντηση: O Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη για δύο βραδιές στον Ιανό
01.11.2016 16:47
Μετά από sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό η παράσταση «Συνάντηση» έρχεται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ για δύο μοναδικές βραδιές.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε καλοκαιρινή περιοδεία
28.06.2016 15:05
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Ο Κώστας Χατζής στο Sirocco' s Club
17.05.2016 13:39
Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής, έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Το φετινό καλοκαίρι, ο κορυφαίος τραγουδοποιός έρχεται να μας ταξιδέψει με την κιθάρα του και την μοναδική βαθιά φωνή του μέχρι εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει» μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια, αλλά και σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Μια μουσική αναδρομή, στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας του, που ήδη μετράει μισό αιώνα. Μια ξεχωριστή παράσταση που αναβιώνει στιγμές από την θρυλική εποχή των μπουάτ της δεκαετίας του ΄60.