Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

CandoCo Dance Company

CandoCo Dance Company
Για δύο μόνο εμφανίσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η βραβευμένη ομάδα χορευτών του Λονδίνου.

Για δύο μόνο εμφανίσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η βραβευμένη ομάδα χορευτών του Λονδίνου.

Η Candoco, είναι μία πρωτοποριακή μοντέρνα χορευτική ομάδα στην οποία μετέχουν χορευτές με μειωμένες κινητικές ικανότητες και χορευτές αρτιμελείς, οι οποίοι εμφανίζονται σε μια μοναδική μίξη απόλυτης φυσικότητας, θεατρικής και δραματικής μουσικής αλλά και εξαιρετικά έντονης σκηνικής παρουσίασης, σε νέες πρωτότυπες δημιουργίες των κορυφαίων χορογράφων Rafael Bonachela και Arthur Pita.

Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π.) και μέρος των εσόδων θα δοθούν για τις ανάγκες της.

Info
Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, 21.00
Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και της Πλατείας Αριστοτέλους.
Εισιτήρια: Διακεκριμένη: 100 ευρώ, Α Ζώνη: 60 ευρώ, Β Ζώνη: 50 ευρώ, Γ Ζώνη: 40 ευρώ, Φοιτητικά, Μαθητικά, ΑΜΕΑ: 25 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις
Βeware of Pity, των Complicite & Schaubühne σε ζωντανή αναμετάδοση από το Λονδίνο
09.02.2017 12:55
"Βeware of Pity" του Stefan Zweig: Δείτε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, αποκλειστικά στο site της Στέγης σε ζωντανή αναμετάδοση από το Barbican του Λονδίνου, τη νέα συμπαραγωγή των Complicite & Schaubühne από τον Simon McBurney, τον άνθρωπο που άλλαξε για πάντα το σύγχρονο θέατρο.
Relax... Mynotis, το νέο έργο του Βασίλη Παπαβασιλείου ξανά στο Θέατρο Τέχνης
19.01.2017 15:47
Το έργο του Βασίλη Παπαβασιλείου, μια κωμωδία σε τρεις εικόνες, με θέμα κάποιες "μορφές της ελληνικής αθανασίας" έκλεισε θριαμβευτικά τον προγραμματισμένο πρώτο κύκλο παραστάσεων στο "Θέατρο Τέχνης-Κάρολος Κουν" της οδού Φρυνίχου 14 (Πλάκα) και επανέρχεται από το Σάββατο 4 Φεβρουαριου για άλλες 8 παραστάσεις ως την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6 μ.μ.
The Entertainer του John Osborne σε ζωντανή μετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
20.10.2016 16:18
Με το έργο Τhe Entertainer του Τζον Όσμπορν [John Osborne] συνεχίζονται για δεύτερη σεζόν οι απευθείας μεταδόσεις των παραστάσεων της Θεατρικής Ομάδας του Κέννεθ Μπράνα (Κenneth Branagh Theatre Company–KBTC) από το Θέατρο Γκάρρικ του Λονδίνου.
Η Χάρις Αλεξίου με το Χειρόγραφο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
06.10.2016 16:26
Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στην Αθήνα, η Χάρις Αλεξίου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 4 Νοεμβρίου και για 8 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.
Οι Ναυαγοσώστες: Swim or Die στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 17:10
Είκοσι τέσσερις αθλητές και αθλήτριες συναντώνται για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, «κολυμπούν» στα νερά της λογοτεχνίας και «καταδύονται» στις σελίδες ενός ναυτικού διηγήματος με ιστορία 115 ετών.