Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Κοραλία Αλιφραγκή στην Αυλαία

Η Κοραλία Αλιφραγκή στην Αυλαία
Η Κοραλία Αλιφραγκή, μια νέα τραγουδοποιός ανεβαίνει στη σκηνή της Αυλαίας παρέα με πέντε εξαιρετικούς μουσικούς, για να παρουσιάσει

ζωντανά τη δουλειά της, μέσα από την παράσταση \"Σταυρόλεξο με ρέμπους\", γιατί οι λέξεις, ή καλύτερα ο λόγος, παίζει εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο και γιατί κάθε ρέμπους είναι ένας γρίφος που αποτελείται από εικόνες που ηχούν, συλλαβίζουν, μα και φωνάζουν λέξεις και νοήματα.

 


Τραγούδια αγαπημένων δημιουργών έρχονται να ενωθούν με τραγούδια της Κοραλίας που ακούγονται για πρώτη φορά, αλλά και με εκείνα που ξεπήδησαν μέσα από τη συνεργασία της με το συγκρότημα Τρίφωνο, από τον ομώνυμο δίσκο, καθώς και από τη νέα τους δουλειά με τίτλο \"Τα τζιτζίκια του χειμώνα\", για να χτίσουν μέσα από ήχους και συναισθήματα αυτό το μουσικό σταυρόλεξο που είναι για δυνατούς λύτες...

Βαγγέλης Κονταράτος: Ακουστική-ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Πριόβολος: Μπάσο
Νίκος Βερύκοκος: Βιολί
Σωκράτης Γανιάρης: Τύμπανα-Κρουστά
Χρήστος Πρώιος: Πλήκτρα


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικές ειδήσεις
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Εδώ στο Νότο: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας μαζί στην Ακτή Πειραιώς
02.11.2016 11:37
Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, από τις 4 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν μαζί ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.
Jacinta – Eleni – Juana: Ένα trio από τη Νέα Υόρκη στο Athenaeum Κελάρι
07.07.2016 11:06
Στις 13 Ιουλίου 2016 το τρίο Jacinta, Eleni, Juana θα εμφανιστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο ATHENAEUM Κελάρι, μαζί με τρεις εξαιρετικούς guests μουσικούς.
Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος στο Ίλιον Plus
20.05.2016 14:29
Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.
Η Belice live στο café του Νομισματικού Μουσείου
18.05.2016 13:40
Η τραγουδοποιός Belice, με την εκφραστική, λυρικών αποχρώσεων και αέρινη φωνή της έρχεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου να μας ταξιδέψει μαζί με τρείς εξαιρετικούς μουσικούς.