Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Η Κοραλία Αλιφραγκή στην Αυλαία

Η Κοραλία Αλιφραγκή στην Αυλαία
Η Κοραλία Αλιφραγκή, μια νέα τραγουδοποιός ανεβαίνει στη σκηνή της Αυλαίας παρέα με πέντε εξαιρετικούς μουσικούς, για να παρουσιάσει

ζωντανά τη δουλειά της, μέσα από την παράσταση \"Σταυρόλεξο με ρέμπους\", γιατί οι λέξεις, ή καλύτερα ο λόγος, παίζει εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο και γιατί κάθε ρέμπους είναι ένας γρίφος που αποτελείται από εικόνες που ηχούν, συλλαβίζουν, μα και φωνάζουν λέξεις και νοήματα.

 


Τραγούδια αγαπημένων δημιουργών έρχονται να ενωθούν με τραγούδια της Κοραλίας που ακούγονται για πρώτη φορά, αλλά και με εκείνα που ξεπήδησαν μέσα από τη συνεργασία της με το συγκρότημα Τρίφωνο, από τον ομώνυμο δίσκο, καθώς και από τη νέα τους δουλειά με τίτλο \"Τα τζιτζίκια του χειμώνα\", για να χτίσουν μέσα από ήχους και συναισθήματα αυτό το μουσικό σταυρόλεξο που είναι για δυνατούς λύτες...

Βαγγέλης Κονταράτος: Ακουστική-ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Πριόβολος: Μπάσο
Νίκος Βερύκοκος: Βιολί
Σωκράτης Γανιάρης: Τύμπανα-Κρουστά
Χρήστος Πρώιος: Πλήκτρα


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικές ειδήσεις
Jacinta – Eleni – Juana: Ένα trio από τη Νέα Υόρκη στο Athenaeum Κελάρι
07.07.2016 11:06
Στις 13 Ιουλίου 2016 το τρίο Jacinta, Eleni, Juana θα εμφανιστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο ATHENAEUM Κελάρι, μαζί με τρεις εξαιρετικούς guests μουσικούς.
Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος στο Ίλιον Plus
20.05.2016 14:29
Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.
Η Belice live στο café του Νομισματικού Μουσείου
18.05.2016 13:40
Η τραγουδοποιός Belice, με την εκφραστική, λυρικών αποχρώσεων και αέρινη φωνή της έρχεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου να μας ταξιδέψει μαζί με τρείς εξαιρετικούς μουσικούς.
Το Chronos Project της Δήμητρας Γαλάνη κυκλοφορεί
19.01.2016 15:17
To Chronos project είναι η αποτύπωση σε ακουστική και οπτική μορφή της συνάντησης της Δήμητρας Γαλάνη με τέσσερις εξαιρετικούς Έλληνες μουσικούς.
Συναντήσεις με Μουσικούς: Ο Κώστας Λειβαδάς στο café του Ιανού
23.12.2015 13:38
Τα 18 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του στη μουσική σκηνή θα γιορτάσει ο Κώστας Λειβαδάς μαζί με την Τασούλα Επτακοίλη στις Συναντήσεις με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, καθώς όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του θα είναι εκεί.