Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Εσωτερικαί ειδήσεις: στο θέατρο Ράγες - Τελευταίες παραστάσεις

Εσωτερικαί ειδήσεις: στο θέατρο Ράγες - Τελευταίες παραστάσεις
Το έργο του Μάριου Ποντίκα, «Εσωτερικαί ειδήσεις» που παρουσιάζεται στο θέατρο Ράγες στο Γκάζι

κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ολοκληρώνει τις παραστάσεις του στις 3 Μαϊου. Οι τελευταίες τέσσερις παραστάσεις είναι την Δευτέρα και Τρίτη 25 και 26 Απριλίου, και Δευτέρα και Τρίτη 2 και 3 Μαΐου.

 


Αισθάνεται ο Έλληνας τιμωρημένος;
Τι θέλει να μας πει ο παπάς στο αφτί;
Γιατί παραμένει βουβή η καθαρίστρια;
Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;
Έχει και ο άντρας «δύσκολες μέρες»;
Ποιος είναι ο λόγος να πουλήσει κάποιος το νεφρό του;
Μας αρέσουν πράγματι τα τούρκικα σήριαλ;
Πώς εκφράζεται ο μέσος Έλληνας;
Προτιμάμε τα gourmet ή τη γαρδούμπα;
Ποιο είναι το κεντρικό θέμα σε όλες τις συζητήσεις των Ελλήνων;
Τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των νοσοκομείων;
Γιατί είναι «στραβωμένοι» όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι;
Τι ζήτησε ο Γιαπωνέζος από την ελληνική κυβέρνηση ως αντάλλαγμα, για να κάνει επένδυση;
Και τελικά, θα μας σώσει ο Superman;

 

 

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά απαντά με πολύ χιούμορ η επιτυχημένη κωμωδία «ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ» του Μάριου Ποντίκα που ανεβαίνει στο Θέατρο Ράγες.

 

Το έργο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ανέβηκε πρώτη φορά το 1979 στο θέατρο ΣΤΟΑ από το θίασο: Θανάση Παπαγεωργίου-Λήδας Πρωτοψάλτη , με τεράστια επιτυχία και αποθεωτικές κριτικές.

 

Η Σοφία Βογιατζάκη, ο Χρήστος Τριπόδης, η Κατερίνα Ζιώγου, η Γαλήνη Τσεβά, ο Μάνος Τσότρας, ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ο Πάνος Ρεντούμης, η Κατερίνα Ψωμά και ο Πανάγος Ιωακείμ ενώνουν τις δυνάμεις, την ενέργεια τους και το ταλέντο τους σε μια παράσταση που τα λέει όλα και σας κλείνει το μάτι χαμογελώντας.

 

Σας περιμένουν κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 14 Μαρτίου έως 3 Μαΐου στο Θέατρο Ράγες να γελάσετε με την κοινωνικοπολιτική κατάσταση στη χώρα και να ξεκαρδιστείτε με την ελληνική νοοτροπία και τη σύγχρονη πραγματικότητα, πάντα μέσα από τη ματιά και το δυνατό ένστικτο του Μάριου Ποντίκα.

 

Την απόδοση και σκηνοθεσία του έργου έχει κάνει ο Μάνος Τσότρας.
Κοστούμια ο Κωνσταντίνος Κασπίρης,
Σκηνικά η Θεοδώρα Ακριώτου
Φωτισμούς ο Γιώργος Φωτόπουλος

 

Σχετικές ειδήσεις
Ρομπέρτο Τσούκο: τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης
06.02.2017 11:23
Τελευταίες 8 παραστάσεις για το Ρομπέρτο Τσούκο του Μπερνάρ Μαρί Κολτές στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου, κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15 και Κυριακή στις 21.30 έως τις 21 Φεβρουαρίου.
Πρωτοχρονιά  με τον Άμλετ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
28.12.2016 12:21
Τελευταίες παραστάσεις για τον Άμλετ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο οποίος παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στο ρόλο του Άμλετ. Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν από 1 έως 22 Ιανουαρίου 2017, με γενική είσοδο 10 ευρώ.
Young Lear: τρεις τελευταίες παραστάσεις στο θήσειον, ένα θέατρο για τις τέχνες
26.10.2016 11:35
Η sold out παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών, Young Lear, ολοκληρώνει τις παραστάσεις της στο Θέατρο Θησείον αυτή την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Ο  Αγαπητικός της βοσκοπούλας: Τελευταίες παραστάσεις στο Βασιλικό Θέατρο
05.09.2016 13:37
Τελευταίες παραστάσεις για τον «Αγαπητικό της Βοσκοπούλας», την παράσταση του ΚΘΒΕ που αγκάλιασε, αγάπησε και καταχειροκρότησε το κοινό αυτό το καλοκαίρι. Η απόλυτη ιστορία αγάπης, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ολοκληρώνει το "ταξίδι της" στις 9 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τώρα, 8.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τις 29 παραστάσεις του διαχρονικού έργου του Δημητρίου Κορομηλά!
Τελευταίες παραστάσεις για την «Κυρία της Νύχτας» στο θερινό Gazarte
26.07.2016 13:40
Οι τελευταίες παραστάσεις στο θερινό Gazarte, όπου παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία η «Κυρία της Νύχτας», το αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή που σκηνοθέτησε η Φρόσω Λύτρα, θα δοθούν στις 26, 27, 28, 29 και 31 Ιουλίου 2016.