Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Σταυρό του Νότου - τελευταίες εμφανίσεις

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Σταυρό του Νότου - τελευταίες εμφανίσεις
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τις Δευτέρες στο Σταυρό του Νότου πλάι στο Γιωργο Μυλωνά, ο Πάνος Μουζουράκης, τολμά να το επαναλάβει, …

αλλά αυτή τη φορά μόνος του. Μετά από την ατέρμονη εσωτερική πάλη με τον εαυτό του, ενέδωσε τελικά στο ψώνιο του και υπερεκτιμώντας τις αντοχές του, αποφάσισε να εμφανιστεί με παρέα τον εαυτό του και στήριγμα τους φίλους του, πάλι τις Δευτέρες, στο Σταυρό του Νότου.

 

Σε αυτές τις εμφανίσεις θα ερμηνέσει κομμάτια απο το καινούργιο του άλμπουμ «Ιπτάμενος  Δίσκος», απο το πρώτο του συλλεκτικό! (λόγω χαμηλών πωλήσεων) άλμπουμ του «Μάντεψε ποιός», αλλά και διασκευές τραγουδιών που υπήρξαν οι πρώτες και καταλυτικές μουσικές επιρροές του (βλέπε: Περνά, περνά η μέλισσα, Γύρω, γύρω όλοι, αχ κουνελάκι κ.α).

 


Μαζί του (και σε ρόλο ψυχολογικής ενθάρρυνσης)
Κωνσταντίνος Μαδεμλής - Κιθάρα
Γιάννης Οικονομίδης -  Τρομπέτα
Δημήτρης Φροσίνης -  Μπάσο
Νίκος Σάλτας -  Πλήκτρα
Κώστας Λιόλιος - Τύμπανα

 

Μουσική επιμέλεια/ ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Μαδεμλής
Σκηνογραφία/φώτα: Nίκος Συρίγος
Ηχητική επιμέλεια: Σωτήρης Παπάκος
Κινησιολογική επιμέλεια: Έλενα Ζάχου

Τελευταίες εμφανίσεις: Δευτέρες 16 και 23 Μαΐου 2011


Δείτε επίσης το video συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στο culturenow

http://www.culturenow.gr/video/music/Ο_Πάνος_Μουζουράκης_στο_Culturenow.html

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μίλτος Πασχαλίδης για 4 τελευταίες παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου
21.12.2016 10:52
Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τις sold out εμφανίσεις του από τις αρχές Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ολοκληρώνει τον χειμερινό αυτό κύκλο παραστάσεων με 4 τελευταίες εμφανίσεις: Παραμονή Χριστουγέννων: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Ανήμερα Πρωτοχρονιάς: Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και Σάββατα 7 & 14 Ιανουαρίου 2017.
Πανος Μουζουράκης και Σπύρος Γραμμένος μαζί και live στο Σταυρό του Νότου
21.11.2016 13:38
Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σπύρος Γραμμένος, τυλίγονται με 20 μέτρα σκοινί και ανεβαίνουν επιτέλους στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ο Πάνος Μουζουράκης live στο Θέατρο Τεχνόπολις
28.07.2016 14:04
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία κάνοντας στάση την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στο Θέατρο Τεχνόπολις.
Ο Πάνος Μουζουράκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
21.07.2016 11:09
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.