Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Λιζέτα Καλημέρη στο Passport - Ακύρωση τελευταίων εμφανίσεων

Ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Λιζέτα Καλημέρη στο Passport - Ακύρωση τελευταίων εμφανίσεων
Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις του Χρήστου Νικολόπουλου και της Λιζέτας Καλημέρα ακυρώνονται ...

 

Ο αγαπημένος μουσικός και συνθέτης, Χρήστος Νικολόπουλος , παρουσιάζεται με έναν καινούργιο τρόπο και μια καινούργια άποψη για λίγες εμφανίσεις στο Passport.

Γι\' αυτή του την παρουσία συνεργάστηκε με τον Κώστα Γανωσέλη, γνωστό ενορχηστρωτή, που ετοίμασε μια μουσική μπάντα και την ηχογράφησε, παίζοντας από την αρχή τις βάσεις σε ηλεκτρονική μορφή. Στο live ο Χρήστος Νικολόπουλος θα συνοδεύεται από 5μελή ορχήστρα

 

Το αποτέλεσμα είναι μία μουσική πανδαισία ακουστικού και ηλεκτρονικού ήχου. Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα υπάρχει προβολή βίντεο από συνεργασίες του Χρήστου Νικολόπουλου, εδώ και 45 χρόνια. Στο πρόγραμμα , μαζί με τις μεγάλες επιτυχίες του, θα ακουστούν και τραγούδια λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινο.

 

Ερμηνεύουν οι: Λιζέτα Καλημέρη , Γιώργος Αιγιώτης και ο ίδιος ο συνθέτης.

Παίζουν οι μουσικοί:
Νίκος Καστανιάς - μπουζούκι
Κυριάκος Κολοκοντές -  κιθάρα
Παναγιώτης Παναγόπουλος - πλήκτρα
Μάριος Παπούλιας – βιολί

Σχετικές ειδήσεις
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino
19.01.2017 10:08
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.
Ο Κωστής Μαραβέγιας συνεχίζει... πάνω στο
23.12.2016 17:12
Μετά την τεράστια επιτυχία των 7 πρώτων εμφανίσεων, ο Κωστής Μαραβέγιας συνεχίζει για άλλες τέσσερις εμφανίσεις στο Passport Κεραμεικός.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
09.11.2016 10:02
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου Plus.
20 χρόνια συνεργασίας: Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Μύλος Club
09.05.2016 12:29
Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη μετά την πρώτη τους γνωριμία στην “πνοή του ανέμου το 1995 πάλι μαζί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Mylos Club.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
11.03.2016 12:38
Αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός ενώνουν τον Ορφέα Περίδη με τη Λιζέτα Καλημέρη. Στοιχεία που τους φέρνουν ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, για μια σειρά παραστάσεων που ξεκινούν την Πρωταπριλιά και θα συνεχιστούν τις Παρασκευές του Απριλίου.