Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Prefabricated Quartet live στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη

Prefabricated Quartet live στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη
Με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας του Side the Sail από τη RunDevilRun Records, οι the Prefabricated Quartet εμφανίζονται στο Μύλο

την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011.

Θα ερμηνεύσουν κομμάτια από τους προηγούμενους δίσκους τους, αλλά και από το νέο δίσκο τους (Nikola Motel), που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011. Ανάμεσα σ’ αυτά θα ακουστούν και κομμάτια τους που βασίζονται στη Μουσική της ταινίας Κανένας, η οποία απέσπασε βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

 

Οι the Prefabricated Quartet είναι οι:
Μιχάλης Σιώνας: φωνή , μπάσο
Θοδωρής Παπαδημητρίου: τσέλο
Χρήστος Γούσιος: ηλ. κιθάρα
Δημήτρης Τασούδης: τύμπανα


Δισκογραφία
Side the Sail, RunDevilRun Records, 2007-2010
3 Στιγμές, εκδόσεια καπάνι, 2008
Nikola Motel, in progress, 2011

Φιλμογραφία
Druckmaschinenmusik, 2003
Τρικυμία, 2003 (short)
Προστασία, 2005 (short)
Δε κατ, 2005 (short)
Νάρκες, 2006 (short)
Μονή Σειρά Μαργαριτάρια, 2006 (short)
3 Στιγμές, 2008
Rosmarinus Officinalis, 2008 (short)
Bir Varmis, Bir Yiokmus, 2009 (short)
Άγρια Παιδιά (MEGA, TV, 2009)
the Crowd, King Vidor, 1928 (silent {-σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για ζωντανή συνοδεία του φιλμ - Φεστιβάλ Κιν/φου Θεσ/νίκης 2009} )
Κανένας, 2010
Κινητά Στοιχεία, 2011 (short) (στο post production)

Σχετικές ειδήσεις
Μichalis Katachanas Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
10.11.2016 13:45
Το Μichalis Katachanas Quartet θα εμφανιστεί για ένα live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.
Οι STORM String Quartet live στη Σύρο
03.08.2016 17:16
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016», οι STORM String Quartet θα παρουσιάσουν μια εκρηκτική συναυλία, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00, στην Πλατεία Μιαούλη.
Christina Golia & Blue Quartet live στο Τρένο στο Ρουφ
05.07.2016 10:16
Η Christina Golia και οι Blue Quartet θα δώσουν ένα live με jazz, rock & blues μελωδίες με άρωμα θερινού σινεμά, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 στις 21.30, στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ.
Christina Golia & Blue Quartet live στο Faust
20.05.2016 12:05
Η Χριστίνα Γκόλια με τη μελωδική φωνή της, σε ένα ξεχωριστό live τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Faust, συντροφιά με τους Blue Quartet.
Ακύρωση - The Wonderfall Quartet live στο Θέατρο Πόρτα
18.02.2016 10:20
Το θέατρο Πόρτα φιλοξενεί τους The Wonderfall Quartet για μία συναυλία την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο του κύκλου Τρίτες Παράλληλες. - Η συναυλία ακυρώνεται