Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Burning Sticks ζωντανά στο Οξυγόνο Live

Οι Burning Sticks ζωντανά στο Οξυγόνο Live
Οι Burning Sticks, μία από τις πιο δυναμικές αγγλόφωνες ροκ μπάντες της εγχώριας μουσικής σκηνής,  ξεκινούν με δυναμικό τρόπο τα live ...

τους στη σκηνή του Οξυγόνο Live!

 

Οι Burning Sticks στις δυο εμφανίσεις τους στο Οξυγόνο θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο τους single με τίτλο Last Drink που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες σε digital μορφή.

 

Στο εκρηκτικό live τους θα ακουστούν επίσης κι άλλα αδισκογράφητα κομμάτια τους αλλά και αγαπημένες διασκευές από το διεθνές ρεπερτόριο.

 

Οι Burning Sticks είναι: Nancy Sim: φωνητικά, Chris A: guitars & vox, George Stavroulakis: guitars, Kostas Stamou: bass, Konstantinos Anastasiadis: drums

Σχετικές ειδήσεις
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
Οι Empty Frame live στο Modu
17.10.2016 10:07
Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.
Οι Kadebostany live στο Βοτανικός live stage (νέα ημερομηνία)
28.04.2016 17:10
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany έρχονται ξανά στη χώρα μας για ένα δυναμικό σετ με το γνωστό μείγμα balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango.
Next Time Passions: 25 χρόνια Indie Pop live στο Ρομάντσο
27.04.2016 15:44
Οι Next Time Passions, το συγκρότημα που σηματοδότησε την αρχή της εγχώριας indie σκηνής, γιορτάζουν 25 χρόνια μουσικής πορείας. Με αφορμή την πρώτη τους live εμφάνιση το 1991, οι ανανεωμένοι Next Time Passions ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο με σκοπό να μας περιβάλουν με το λεπτό, νοσταλγικό τους ήχο. Νέες μελωδίες, αλλά και άλλες, πιο παλιές και αγαπημένες, διηγούνται την ιστορία της ελληνικής εναλλακτικής indie pop μουσικής μέχρι σήμερα.
Η Katerine Duska live στο Σταυρό του Νότου Plus
28.03.2016 16:29
Η Katerine Duska, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής έρχεται για μία μόνο εμφάνιση την Πέμπτη 31 Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου Plus!