Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Οι Burning Sticks ζωντανά στο Οξυγόνο Live

Οι Burning Sticks ζωντανά στο Οξυγόνο Live
Οι Burning Sticks, μία από τις πιο δυναμικές αγγλόφωνες ροκ μπάντες της εγχώριας μουσικής σκηνής,  ξεκινούν με δυναμικό τρόπο τα live ...

τους στη σκηνή του Οξυγόνο Live!

 

Οι Burning Sticks στις δυο εμφανίσεις τους στο Οξυγόνο θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο τους single με τίτλο Last Drink που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες σε digital μορφή.

 

Στο εκρηκτικό live τους θα ακουστούν επίσης κι άλλα αδισκογράφητα κομμάτια τους αλλά και αγαπημένες διασκευές από το διεθνές ρεπερτόριο.

 

Οι Burning Sticks είναι: Nancy Sim: φωνητικά, Chris A: guitars & vox, George Stavroulakis: guitars, Kostas Stamou: bass, Konstantinos Anastasiadis: drums

Σχετικές ειδήσεις
Οι Empty Frame live στο Modu
17.10.2016 10:07
Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.
Next Time Passions: 25 χρόνια Indie Pop live στο Ρομάντσο
27.04.2016 15:44
Οι Next Time Passions, το συγκρότημα που σηματοδότησε την αρχή της εγχώριας indie σκηνής, γιορτάζουν 25 χρόνια μουσικής πορείας. Με αφορμή την πρώτη τους live εμφάνιση το 1991, οι ανανεωμένοι Next Time Passions ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο με σκοπό να μας περιβάλουν με το λεπτό, νοσταλγικό τους ήχο. Νέες μελωδίες, αλλά και άλλες, πιο παλιές και αγαπημένες, διηγούνται την ιστορία της ελληνικής εναλλακτικής indie pop μουσικής μέχρι σήμερα.
Ο Λάμπρος Παπαλέξης, Χτισμένες των Θεμελίων και Mickey Pantelous live στο Ρομάντσο
26.02.2016 12:27
Ένα rock μουσικό συνονθύλευμα με μερικές blues πινελιές και αρκετή ποίηση, υπόσχονται δύο από τις πιο γνωστές rock φιγούρες της εγχώριας μουσικής σκηνής
​Sugahspank! & The Swing Shoes και Dirty Fuse live στο Six d.o.g.s
11.02.2016 15:25
Δύο σπουδαίες μπάντες της εγχώριας σκηνής, η Sugahspank! με τους The Swing Shoes και οι Dirty Fuse συναντιούνται στη σκηνή του Six d.o.g.s, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.
Η Katerine Duska live στο Gazarte
28.01.2016 13:23
Η Katerine Duska, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, θα εμφανιστεί για ένα live στο Gazarte, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.