Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η Γεωργία Νταγάκη στο Ρυθμός stage

Η Γεωργία Νταγάκη στο Ρυθμός stage
Η μουσική σκηνή Ρυθμός stage στην Ηλιούπολη υποδέχεται τη Γεωργία Νταγάκη για τρεις Πέμπτες στις

17, 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.

 

Ανάμεσα στα σχήματα που έχουν κατακλύσει τις μουσικές σκηνές της Αθήνας αυτόν τον χειμώνα υπάρχει και ένα ελαφρώς διαφορετικό.

 

Λέμε ‘ελαφρώς’ γιατί αν και παραμένει πιστό στο πνεύμα των μουσικών επιλογών των συντελεστών του (αναφορικά να πούμε ότι περιλαμβάνουν Θανάση Παπακωνσταντίνου , Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Μάνο Χατζιδάκι, Σωτήρια Μπέλλου και πολλά πολλά άλλα), έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία...

 

Η Γεωργία Νταγάκη συγκέντρωσε γύρω της μια μπάντα από εξαιρετικούς μουσικούς και μαζί τους έκανε μια επιλογή από τα αγαπημένα της τραγούδια, ανεξαρτήτως είδους και εποχής, τα οποία παράλλαξε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσουν ένα κοινό ηχόχρωμα και να δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

 

Φυσικά, εκτός από Νίκο Ξυλούρη, Τζίμη Πανούση και Ξύλινα Σπαθιά, (που παραλείψαμε να αναφέρουμε πιο πάνω), κάπου μέσα στις περίπου δυόμισι  ώρες που θα είναι σκηνή, η Γεωργία θα παίξει και τραγούδια του Νίκου Ζούδιαρη, από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο καθώς και κάποια από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, που θα κυκλοφορήσει από την Ακτή Live ‘n’ Studio σε παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου .

 

 

Δίνοντας ένα ηλεκτρικό ύφος στο πρόγραμμα , η ετερόκλητη αυτή ομάδα (πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις ένα rock group που αποτελείται από μπάσο-κιθάρα-drums και κρητική λύρα;) θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις στη μουσική σκηνή Ρυθμός stage την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου.

 

Συμμετέχουν οι:

Νίκος Βέργος -Κιθάρες
Βαγγέλης Καλημέρης -Drums
Στέλιος Προβής –Μπάσο
Αγγελίνα Υφαντή-Ηχος

Σχετικές ειδήσεις
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας live στο Ίλιον Plus
19.12.2016 15:31
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ΙΛΙΟΝ plus για τέσσερις ξεχωριστές εμφανίσεις, 24-25 του Δεκέμβρη και 6-7 του Γενάρη!
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Κremlino
04.10.2016 12:45
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ολοκαίνουργιο Κρεμλίνο για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις 8 και 22 του Οκτώβρη!
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη ζωντανά στη Βεντέτα
27.04.2016 13:36
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016, στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».