Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Twilight Singers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Twilight Singers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Οι Twilight Singers, το μουσικό “όχημα” του μοναδικού Greg Dulli, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις “δυναμίτης”! Η δημιουργική ανάσταση

του Greg Dulli μετά την διάλυση τον Afghan Wigs θα μας οδηγήσει σε σκοτεινά και τσιτωμένα μονοπάτια. Εκεί όπου οι νότες της μουσικής των Twilight Singers μπλέκονται με τo Νεα-Ορλεάνικo “άρωμα” της φωνής του Greg Dulli και τρεκλίζουν αγκαλιάζοντας τον ακροατή να πάνε για μία μπύρα και να μιλήσουν για περασμένες αγάπες και απώλειες.

 

 

 


Θα μας καθηλώσουν με κομμάτια από το πολυαναμενόμενο “Dynamite Steps” που κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου από την Sub Pop (διανομή Hitch-Hyke) και βέβαια κλασσικές επιτυχίες όπως τα “Papilion”, “Bonny Brae”, “The Twilite Kid”, “Too Tough To Die” και “Fourty Dollars”. Μην εκπλαγείτε όμως αν η μούσα του Dulli τον οδηγήσει κάπου αλλού το βράδυ της συναυλίας. Μπορεί να ακούσετε από Blue Oyster Cult μέχρι Martina Topley-Bird δια μέσου Beatles, Faces ή και George Gershwin.

 

 

 


Εξάλλου ο Greg Dulli ήταν πάντα ανήσυχη προσωπικότητα. Παρ’ ότι μέλος των θρυλικών πια Afghan Wigs, άρχισε να δουλεύει το υλικό των Twilight Singers το 1997 ένω η πρώτη του μπάντα πολεμούσε την Elektra Records στα δικαστήρια. Έχει συνεργαστεί με την προστατευόμενη του Prince, Apollonia και την Ani DiFranco ενώ πασίγνωστη είναι η φιλία του με τον Mark Lanegan ο οποίος τον έχει συνοδεύσει πολλές φορές τόσο στο στούντιο όσο και επί σκηνής.

 

 

Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξει ο His Majesty the king of Spain με full band. Το project του Νεκτάριου Κουβαρά, μεγάλωσε, άνοιξε τα φτετρά του και τώρα θα μας παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια.

 


Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να μεθύσουμε τα αυτιά μας και να μας συνεπάρει ο γλυκός ζόφος ψυχής που αναβλίζει η μουσική των Twilight Singers.

Σχετικές ειδήσεις
Συνηχήσεις 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το Ίδρυμα Ωνάση
02.02.2017 12:39
Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει για 3η χρονιά στην Αθήνα και για 1η στη Θεσσαλονίκη, τον μουσικό θεσμό «Συνηχήσεις».
Οι Wedding Singers για δύο εορταστικά live στο Ίλιον Plus
27.12.2016 11:53
Οι Wedding Singers, ετοιμάζονται να "αστράψουν" για ακόμα μια φορά μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων, για δυο φαντασμαγορικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ plus, τις Πέμπτες 29/12 και 5/1.
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Οι Wedding Singers live στο Roof Stage του Gazarte
22.02.2016 11:39
Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό.