Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Απόστολος Καλτσάς στην Αυλαία

Ο Απόστολος Καλτσάς στην Αυλαία
Ο Απόστολος Καλτσάς , μπασίστας των Υπογείων Ρευμάτων, ξεκινά το προσωπικό του μουσικό ταξίδι... Πρώτο λιμάνι η μουσική σκηνή

Αυλαία όπου θα εμφανιστεί τις Τρίτες 15 και 22 Φλεβάρη 2011.


Στις αποσκευές τα κομμάτια της «Μυθοτοπίας» του, και με συνεπιβάτες τους εξαιρετικούς μουσικούς που τον συνοδεύουν, ο Απόστολος Καλτσάς υπόσχεται να μας χαρίσει μια παράσταση που συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, την εικόνα με τον ήχο...

 

Σ’ ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με τη jazz, την ethnic και τα blues, διηγείται ιστορίες, εντυπώσεις , μύθους παλιούς και σύγχρονους που τον συνάντησαν στις περιπλανήσεις του.

 


Δε θα λείψουν βέβαια και αγαπημένες διασκευές, δοσμένες από το πρίσμα του καλλιτέχνη...

 

Special guest: ο Απόστολος Ρίζος

Απόστολος Καλτσάς: μπάσο , τραγούδι
Μάριος Βαληνάκης: πνευστά
Σωτήρης Καστάνης: κιθάρες
Χρήστος Κωνσταντινίδης: τύμπανα, κρουστά
Μάκης Παπαγαβριήλ: τραγούδι

Σχετικές ειδήσεις
Ο Απόστολος Ρίζος στο ΙΛΙΟΝ Plus
16.11.2016 15:11
Ο Απόστολος Ρίζος έρχεται για τρεις δυναμικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016!
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Petros Klampanis Group live στο Gazarte
25.04.2016 14:39
Προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού... ο Έλληνας κορυφαίος μουσικός και - σύμφωνα με το περιοδικό JazzTimes - έξοχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης - εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί με το προσωπικό του 6μελές γκρουπ στο GAZARTE.
Petros Klampanis Group live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
22.04.2016 15:12
Προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...ο Έλληνας κορυφαίος μουσικός και - σύμφωνα με το περιοδικό JazzTimes - έξοχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης - εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί με το προσωπικό του 6μελές γκρουπ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος live στο Club του Σταυρού του Νότου
18.12.2015 15:17
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος επιστρέφει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στο Σταυρό του Νότου για μια βραδιά οπου θα παίξει και θα τραγουδήσει δικά του γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια απο καινούριο ανέκδοτο υλικό.