Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Απόστολος Καλτσάς στην Αυλαία

Ο Απόστολος Καλτσάς στην Αυλαία
Ο Απόστολος Καλτσάς , μπασίστας των Υπογείων Ρευμάτων, ξεκινά το προσωπικό του μουσικό ταξίδι... Πρώτο λιμάνι η μουσική σκηνή

Αυλαία όπου θα εμφανιστεί τις Τρίτες 15 και 22 Φλεβάρη 2011.


Στις αποσκευές τα κομμάτια της «Μυθοτοπίας» του, και με συνεπιβάτες τους εξαιρετικούς μουσικούς που τον συνοδεύουν, ο Απόστολος Καλτσάς υπόσχεται να μας χαρίσει μια παράσταση που συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, την εικόνα με τον ήχο...

 

Σ’ ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με τη jazz, την ethnic και τα blues, διηγείται ιστορίες, εντυπώσεις , μύθους παλιούς και σύγχρονους που τον συνάντησαν στις περιπλανήσεις του.

 


Δε θα λείψουν βέβαια και αγαπημένες διασκευές, δοσμένες από το πρίσμα του καλλιτέχνη...

 

Special guest: ο Απόστολος Ρίζος

Απόστολος Καλτσάς: μπάσο , τραγούδι
Μάριος Βαληνάκης: πνευστά
Σωτήρης Καστάνης: κιθάρες
Χρήστος Κωνσταντινίδης: τύμπανα, κρουστά
Μάκης Παπαγαβριήλ: τραγούδι

Σχετικές ειδήσεις
Ο Απόστολος Ρίζος για μία εμφάνιση στο Kremlino
31.01.2017 11:44
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τον τίτλο ‘6’ , το οποίο καταγράφηκε ως μια από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς, ο Απόστολος Ρίζος ανεβαίνει για μία δυναμική μουσική εμφάνιση μαζί με την "πολυμήχανη" μπάντα του στη μουσική σκηνή KREMLINO, στον Πειραιά, την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Σαββέρια Μαργιόλα, Πάνος Παπαΐωάννου, Απόστολος Βαλαρούτσος στο Σταυρό του Νότου
18.01.2017 10:09
H Σαββέρια Μαργιολά, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Απόστολος Βαλαρούτσος σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο Σταυρό του Νότου.
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Petros Klampanis Group live στο Gazarte
25.04.2016 14:39
Προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού... ο Έλληνας κορυφαίος μουσικός και - σύμφωνα με το περιοδικό JazzTimes - έξοχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης - εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί με το προσωπικό του 6μελές γκρουπ στο GAZARTE.
Petros Klampanis Group live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
22.04.2016 15:12
Προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...ο Έλληνας κορυφαίος μουσικός και - σύμφωνα με το περιοδικό JazzTimes - έξοχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης - εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί με το προσωπικό του 6μελές γκρουπ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.