Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Mala Junta – Το τελευταίο τάνγκο: Παράταση παραστάσεων

Mala Junta – Το τελευταίο τάνγκο: Παράταση παραστάσεων
Παράταση για έξι μόνο παραστάσεις για την παράσταση Mala JuntaΤο τελευταίο τάνγκο που παρουσιάζεται στο θέατρο «ΟΛΒΙΟ» στο

Γκάζι. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση των Esther Andre Gonzalez και Έλλης Καραδήμου από την ομάδα «Lo de Elli».

 

Η παράσταση παρατείνεται από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου 2011. Μόνο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάθε ζευγάρι θα πληρώνει 1 εισιτήριο για 2 άτομα! Η πιστοποίηση ότι είναι πράγματι ζευγάρι, θα γίνεται με ένα φιλί ενώπιον του ταμείου του θεάτρου...

 


Μπουένος Άιρες, Μάρτιος 1976. Παραμονή του πραξικοπήματος που άλλαξε τη ροή της αργεντίνικης Ιστορίας. Το Τάνγκο μπροστά και πίσω από τους προβολείς του Τεάτρο Αστράλ. Ο Γιώργος Νινιός, περπατώντας στα  βήματα του Τάνγκο, περιπλανιέται σε ένα εκρηκτικό κλίμα, όπου έρωτας, κοινωνική αναταραχή, πάθος, χορός, ανατροπές πολιτικές και προσωπικές, εναλλάσσονται,  με αφορμή τις κακές συναναστροφές, «μάλα χούντα»...


Κείμενο: Esther Andre Gonzalez
Έρευνα - συλλογή υλικού: Έλλη Καραδήμου
Σκηνοθεσία: Esther Andre Gonzalez
Χορογραφίες: Έλλη Καραδήμου, Gabriel Marino
Σκηνογραφία: Χρήστος Κωνσταντέλλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Μπιλάλη
Επιλογή μουσικής: Έλλη Καραδήμου
Φωτισμοί: Κώστας Μπλουγουράς

 

Πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Νινιός - μαζί του οι: Κωνσταντίνα Τάκαλου, Τίνα Γιωτοπούλου, Κων/νος Γιαννακόπουλος, Ελλη Καραδήμου, Gabriel Marino, Βαγγέλης Ανδρέου , Αγγελική Ζήση, Εύη Χατζάκη.

Μουσικοί επί σκηνής: Τζόναταν Μπλάτυ  (μπαντονεόν), Ανδρέας Σταματόπουλος (πιάνο), Σωκράτης Σταθουλόπουλος (βιολί)

Σχετικές ειδήσεις
«Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση»: Παράταση παραστάσεων
25.01.2017 12:48
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν ανακοινώνει την παράταση της παράστασης του έργου του Χάινερ Μύλλερ, «Η Αποστολή – Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.
«Αγαπητή Ελένα»: παράταση παραστάσεων στο Θέατρο Επί Κολωνώ
09.01.2017 16:56
Παρατείνονται οι παραστάσεις μέχρι 9 Απριλίου για την βραβευμένη «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια, από την Ομάδα Νάμα στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και αλλαγή στο πρόγραμμα των παραστάσεων (από 5/2 η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα στις 8:15μμ, Τρίτη και Κυριακή στις 9:00μμ).
Oρλάντο της Βιρτζίνια Γουλφ, παράταση παραστάσεων στο Skrow Theater
02.12.2016 10:57
Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017 παρατείνονται οι παραστάσεις για το έργο Ορλάντο, της Βιρτζίνια Γουλφ, που παρουσιάζεται στο SkrowTheater, σε σκηνοθεσία Ιούς Βουλγαράκη.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded): παράταση παραστάσεων στο Βρυσάκι
01.07.2016 10:45
Μέχρι τις 27 Ιουλίου, η Μπερνάρντα Άλμπα θα υποδέχεται το κοινό στο σπίτι της: η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επέστρεψε ανανεωμένη στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης & Δράσης και –λόγως επιτυχίας- συνεχίζει και τον Ιούλιο: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη.
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.