Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Darkest Hour live στο An Club

Οι Darkest Hour live στο An Club
To An Club παρουσιάζει τους Αμερικανούς Darkest Hour, ένα από τα παλαιότερα ονόματα στον χώρο του metalcore, τη Δευτέρα

14 Φεβρουαρίου 2011. Έχοντας δημιουργηθεί στην Washington D.C. εν έτη 1995, κατάφεραν να κυκλοφορήσουν μια σειρά από αρκετές και ιδιαίτερα ποιοτικές δουλειές, με τις τρείς τελευταίες και καλύτερες “Undoing Ruin”, “Deliver Us” και “The Eternal Return” να τους έχουν εκτινάξει στα ύψη!

 

Μάλιστα όλες τους εισχώρησαν στα charts του billboard! Πατώντας γερά απ’ την μια στο Σουηδικό μελωδικό death metal, τύπου DARK TRANQUILLITY, φλερτάροντας με το thrash απ’ την άλλη, προσθέτοντας και κάτι από την δική τους εμπειρία, δημιούργησαν ένα ηχητικό τείχος που δύσκολα αγνοείται.

 

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την νέα επερχόμενη δουλειά τους που τιτλοφορείται “The Human Romance” και η οποία κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου. Βέβαια σημαντικό ρόλο στην όλη τους ανοδική πορεία, έπαιξε και το γεγονός ότι όλοι τους είναι κάτι παραπάνω από καλοί μουσικοί, καθώς και το ότι οι ζωντανές τους εμφανίσεις απλά σκοτώνουν!

 

Τη συναυλία θα ανοίξουν δύο απ’ τα πιο ελπιδοφόρα και ποιοτικότερα σχήματα της εγχώριας σκηνής οι KARMA VIOLENS και οι ENDSIGHT.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Alcest live στο Fuzz Live Music Club!
03.02.2017 10:35
Οι Γάλλοι Alcest, πρωτοπόροι του post metal / shoegaze ή “blackgaze” ήχου, επιστρέφουν στην Αθήνα για το πρώτο τους μεγάλο headline show, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club!
Οι Sodom live στο An Club
04.01.2017 10:41
Το An Club υποδέχεται τους Sodom για ένα live το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017.
One Hour Before The Trip: 12 years anniversary show στο An Club
14.09.2016 14:14
Οι one hour before the trip φέτος κλείνουν 12 χρόνια και το γιορτάζουν με περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε σε μια από τις σπάνιες αθηναϊκές τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στο πιο κατάλληλο μέρος για την περίσταση, το ιστορικό An Club.
Godsleep, The Miskeys και Stoned Spirit live στο An Club
29.08.2016 11:58
Οι Godsleep έναν χρόνο μετά από το release live για την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία επιστρέφουν στο An Club, αυτή την φορά στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους όπου θα σημαίνει και το κλείσιμο του κύκλου της προώθησης του “Thousand Sons of Sleep”, για να μπουν στο studio για τη ηχογράφηση του επόμενου δίσκου, δείγμα του οποίου θα ακούσετε στο live.
One hour before the trip live στο Σταυρό του Νότου Plus
11.04.2016 11:18
Οι One hour before the trip θα ανέβουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για ένα live την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.