Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Αν ζούσα τώρα: Φανταστικές συνεντεύξεις στο Bar Theater Decadence

Αν ζούσα τώρα: Φανταστικές συνεντεύξεις στο Bar Theater Decadence
Μια παράσταση βασισμένη σε φανταστικές συνεντεύξεις με τον Μέγα Αλέξανδρο, τον

Ιησού Χριστό και τον Χαριεντίν Μπαρμπαρόσα, θα παρουσιάζεται από τις 4 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Bar Theater Decadence.

 

Είναι ο Μέγας Αλέξανδρος γιoς του Άμμονα; Ο Ιησούς Χριστός είναι θύμα της διαφήμισης; Ο Χαριεντίν Μπαρμπαρόσα, ο κουρσάρος του αιγαίου  είναι … αντιιμπεριαλιστής;

 

Ο Νίκος Λακόπουλος στο υπό έκδοση βιβλίο του «ΑΝ ΖΟΥΣΑ ΤΩΡΑ» παίρνει φανταστικές συνεντεύξεις από ιστορικά πρόσωπα σαν να ζούσαν τώρα. 

 

Ο Θοδωρής Βουρνάς επέλεξε τρεις από τις οχτώ συνεντεύξεις του βιβλίου για να σκηνοθετήσει μια θεατρική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, εξομολογήσεις, αποκαλύψεις και ανατροπές.

 

Συντελεστές

 

Κείμενο: Νίκος Λακόπουλος

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς

Ηθοποιοί: Αλέξιος Κοτσώρης, Ειρήνη - Αγγελική Μήτση, Μάριος Ντερντές, Γιάννης Φραγκίσκος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σοφία Λεγάτου

Σχετικές ειδήσεις
Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε… της Αθηνάς Χατζηαθανασίου στο Life n’ Art Theater
21.04.2016 14:41
Το Life n’ Art Theater υποδέχεται στις 6 Μαΐου 2016 τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αθηνάς Χατζηαθανασίου «Μια Παναγιώτα κι Ένα Κάποτε» για λίγες παραστάσεις στο Lobby του θεάτρου.
Ο Rush Rehm  και η παράστασή του
10.03.2016 09:58
Ένας πολύ σημαντικός μελετητής του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος, ο Rush Rehm, ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Stanford Repertory Theater και διακεκριμένος καθηγητής των Τμημάτων Classics και Theater & Performance Studies του Πανεπιστημίου Stanford, έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την παράσταση Κλυταιμνήστρα - Αντίνομο Δίκαιο, τη δική του προσέγγιση της Ορέστειας του Αισχύλου, στο Ναύπλιο, στο θέατρο «Τριανόν», στις 17 Μαρτίου 2016, στις 20.00.
Quelle décadence: Bar theatre στο χώρο τέχνης Αυλητής Art
26.02.2016 14:42
Στον Αυλητή συνεχίζεται η επιτυχημένη σειρά παραστάσεων bar theatre. Μετά τον «Διωγμένο», έρχεται ο Γιάννης Δημητράκης το "Quelle décadence", σε ένα one man show με πολλές εκπλήξεις.
Ωδή στον Αλέξανδρο Παναγούλη για μία παράσταση στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
12.11.2015 15:04
Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, επόμενη μέρα της μνήμης του Πολυτεχνείου θα επαναληφθεί για μόνο μία παράσταση η ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ στο Θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ.
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις της «Αντιγόνης» του Τερζόπουλου στο Wilma Theater
10.11.2015 15:15
Η «Αντιγόνη», η εναρκτήρια παράσταση του διεθνούς project Άταφοι Νεκροί, που διευθύνει ο Θεόδωρος Τερζόπουλος, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, τον πρώτο κύκλο των 40 sold out παραστάσεων, στο Wilma Theater, στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α.