Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων που θα φιλοξενήσει ο πολυχώρος Floral στα Εξάρχεια τον μήνα Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα

το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, 22.00
Dj set by Jazz Royale
Dancefloor jazz,Soul, Funk and Latin kicks

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, 22.00
Athens Swing Cats Party
Άλλο ένα από τα καθιερωμένα πάρτι των swing cats.
Τα τραπέζια φεύγουν και ο χώρος μεταμορφώνεται σε πίστα ξέφρενου χορού.

  
Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, 22.00
Jahcoustix Acoustic Live

Μια μέρα πριν το Special Tribute Live για το θρύλο της Reggae μουσικής και όχι μόνο, Bob Marley σε ένα preshow event θα εμφανιστεί ο ανερχόμενος αστέρας της reggae Jahcoustix.

Γεννημένος στη Βόννη, γιος γερμανού διπλωμάτη, βρέθηκε από μικρός σε χώρες όπως το Μεξικό, η Λιβερία, η Κένυα, η Αίγυπτος, γεγονός που έχει παίξει το ρόλο του στη μουσική του παιδεία.

To 2003 πραγματοποίησε περιοδεία με τους Mellow Mark & Patrice και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ Colourblind. Έχει συμμετάσχει σε πολλά live δίπλα σε μεγάλα ονόματα της reggae όπως: UB40, Israel Vibration, Toots & the Maytals, Gregory Isaacs, Culture, U-Roy, Macka B, Capleton,India.Arie, Gentleman.
 

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, 22.00
Dj Palov from cast – a – blast
O dj και παραγωγός Palov, γνωστός από το διεθνές ντουέτο Palov & Mishkin της κολεκτίβας Cast-a-Blast.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, 22.00

Cyanna Acoustic Live

Οι Cyanna κάνουν μια μικρή παύση από την περιοδεία του End Is Near, για παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό live set στο Floral, γεμάτο λυρισμό, ακουστικές χροιές, percussions και organ synths. Ένα ακουστικό set που φανερώνει την αγάπη του συγκροτήματος για τα unplugged sessions καλλιτεχνών όπως οι Alice In Chains στα 90s και τον ήχο των American Recordings του Johnny Cash.

Στη συνέχεια η Αλέκα Απέργη θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα με rock ’n’ roll μουσικές από τα 60s μέχρι και σήμερα.