Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Cyanna στο club του Μύλου

Οι Cyanna στο club του Μύλου
Οι CYANNA, στα πλαίσια του End Is Near Tour, κάνουν μία στάση στη Θεσσαλονίκη και ανεβαίνουν στη σκηνή του CLUB του ΜΥΛΟΥ την

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011.

 

Γνωστοί για τις εκρηκτικές τους συναυλίες , οι Cyanna καταφθάνουν με το νέο τους δίσκο “End Is Near” στα πλαίσια της πανελλαδικής τους περιοδείας, αυτή την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, στο Club του Mύλου.

 

Από το Perfect Mistake και το 2ο single του άλμπουμ, Miles Miles, μέχρι το Free Falling αλλά και το εκρηκτικό ομώνυμο End Is Near, καθώς και αγαπημένα κομμάτια του προηγούμενου άλμπουμ, “Just A Crash”, οι Cyanna κατακτούν τη σκηνή του Μύλου και μας προσκαλούν σε ένα rock n roll trip!

 

Την βραδιά ανοίγουν οι Brightside, ένα νέο γκρουπ της indie μουσικής σκηνής από τη Θεσσαλονίκη.  

      

Την ίδια στιγμή η διαχρονική μούσα του γκρουπ, Cyanna Mercury, παίρνει σάρκα και οστά, για πρώτη φορά ως κεντρικός χαρακτήρας στο συλλεκτικό comic - artwork (art: Στέφανος Κατσέλης, design: Νeu Studio), το οποίο θα περιλαμβάνεται στο limited edition του \"End Is Near\" , και θα είναι διαθέσιμο στη συναυλία .

 

Cyanna δε χρειάζονται συστάσεις. Με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς, την τεράστια επιτυχία του Shine (Vodafone campaign song) αλλά κυρίως με γνήσια rock ‘n’ roll διάθεση, οι Cyanna ξεχώρισαν από τα πρώτα τους βήματα, κερδίζοντας το κοινό αλλά και τον εγχώριο Τύπο, καταλαμβάνοντας μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα αγγλόφωνα rock γκρουπ.

 

Στο νέο τους δίσκο, End Is Near, δίνουν και πάλι δυναμικά «το παρών», μεταφέροντας στον ήχο τους την ατμόσφαιρα των συναυλιών τους: Ένταση -  Ρυθμός - Ενέργεια. Ένα τρίπτυχο που σε συνδυασμό με τους άμεσους στίχους αποτελεί το πιο εκρηκτικό μείγμα σύγχρονου Rock ‘N’ Roll, με ηλεκτρονικά στοιχεία και επιρροές από τα 60’s μέχρι και σήμερα.

 

επισκεφτείτε το http://www.cyanna.gr/
Opening act: Brightside

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρίζα Ρίζου live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
18.01.2017 17:04
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους!
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Cyanna Mercury & Angry Boy Jester live @ Death Disco
26.04.2016 12:28
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 οι Cyanna Mercury θα ανέβουν στη σκηνή του Death Disco για ένα πλήρες show με καλεσμένους τους Angry Boy Jester.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου live στο club του Μύλου
31.03.2016 12:39
Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρει για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, τη νέα της πολύ επιτυχημένη παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο club του Μύλου.
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή live στο club του Μύλου
23.02.2016 12:40
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή επιστρέφουν στο Club του ΜΥΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “TO BE SAFE”, αλλά και τραγούδια απ΄όλο τον κόσμο.