Η Touchstone Pictures παρουσιάζει μια απολαυστική, 3D κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, εμπνευσμένη από το απόλυτο λογοτεχνικό αριστούργημα

του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Η θρυλική ιστορία αγάπης μεταξύ του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας συναντά την πλέον ανατρεπτική εκδοχή της στο «Ζουμπαίος & Ιουλιέτα», μια αναπάντεχη CGI animated παραγωγή, γεμάτη δράση, ανατροπές, συναίσθημα, αλλά και γενναίες δόσεις χιούμορ, με πρωταγωνιστές τα πιο αξιαγάπητα γύψινα ξωτικά κήπου που είδατε ποτέ!

Δύο γειτονικοί κήποι – δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα!

Χρόνια τώρα, μια αδυσώπητη βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μπλε νάνους που διακοσμούν τον κήπο της κυρίας Μοντέγι και τους κόκκινους νάνους από τον πλαϊνό κήπο του κυρίου Καπουλέτι.

Οι μεν ακολουθούν πιστά τις διδαχές της λαίδης Μπλούμπερι, οι δε ρούπι δεν κάνουν δίχως την καθοδήγηση του λόρδου Ρέντμπρικ. Ωστόσο, η τυχαία γνωριμία της Ιουλιέτας, της δυναμικής κόρης του αρχηγού των κόκκινων, με τον Ζουμπαίο, τον παράτολμο πρωταθλητή των μπλε στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, θα έρθει να δώσει μια ολότελα νέα διάσταση στην πολυετή αυτή διαμάχη.

Οι δυο νέοι, όχι μόνο θα ερωτευτούν με πάθος, αλλά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα, προκειμένου το ρομάντζο τους να έχει το αίσιο τέλος που αρμόζει σε δύο…νανάκια κήπου!

Μια ταινία γεμάτη κλασικές συνθέσεις και αγαπημένα τραγούδια του Σερ Έλτον Τζον, με συμμετοχές-έκπληξη από τη Nelly Furtado και την Lady Gaga. Σκηνοθετεί ο Κέλι Άσμπερι («Spirit – Το Άγριο Άλογο», «Σρεκ 2»), ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Τζέιμς ΜακΑβόι, ‘Εμιλι Μπλαντ, Μάικλ Κέιν, Μάγκι Σμιθ, Τζέισον Στέιθαμ, Πάτρικ Στιούαρτ, Τζούλι Γουόλτερς, Άσλεϊ Τζένσεν και Ματ Λούκας.

Σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπερι
Σενάριο: Κέλι Άσμπερι, Μαρκ Μπάρτον, Κέβιν Σέσιλ, Έμιλι Κουκ, Κάθι Γκρίνμπεργκ, Στιβ Χάμιλτον Σο & Άντι Ράιλι, βασισμένοι στο θεατρικό έργο «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ.

Παραγωγή: Μπέικερ Μπλάντγουορθ, Στιβ Χάμιλτον Σο, Ντέιβιντ Φέρνις

Εκτέλεση παραγωγής: Έλτον Τζον

Μουσική: Έλτον Τζον, Μπέρνι Τόπιν, Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ, Κρις Μπέικον

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, ‘Εμιλι Μπλαντ, Μάικλ Κέιν, Μάγκι Σμιθ, Τζέισον Στέιθαμ, Πάτρικ Στιούαρτ, Τζούλι Γουόλτερς, Άσλεϊ Τζένσεν, Ματ Λούκας, Στίβεν Μέρτσαντ, Τζιμ Κάμινγκς, Όζι Όσμπορν, Ντόλι Πάρτον, Χαλκ Χόγκαν.