Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Rubies and rubbish στον Κόμη

Rubies and rubbish στον Κόμη
Το ταξίδι των «Rubies and rubbish» αρχίζει στον Κόμη… Το τραγούδι «Vera» των Pink Floyd έδωσε την έμπνευση για τη δημιουργία της παράστασης αυτής,

που «ψιθυρίζει» με χιούμορ και μελαγχολία ανθρώπινες ιστορίες.

Εδώ θα συναντήσετε τα χαμένα σας όνειρα, εδώ θα ξεχάσετε τις έγνοιες και τους καημούς σας, εδώ γυναίκες πολύ ελαφρά ντυμένες θα σας παρασύρουν στην έκσταση, εδώ θα γνωρίσετε την μυστηριώδη Βέρα Λυνν και θα την ερωτευτείτε με πάθος, εδώ θα έχετε μία συνάντηση με τον ίδιο τον διάβολο που θα σας προσφέρει ότι ποθείτε, χρήμα, δόξα, δύναμη, με μοναδικό αντάλλαγμα την ψυχή σας, εδώ θα δείτε τα σημαντικά κι ασήμαντα περιστατικά της ζωής σας να γίνονται σκηνές σε ένα έργο χωρίς αρχή και τέλος, εδώ θα βρεθείτε στην καρδιά ενός πολέμου και θα μάθετε όλα όσα δεν ξέρατε για την οικονομική κρίση. Εδώ θα γελάσετε, ίσως και να μελαγχολήσετε λίγο, μα σίγουρα θα πιείτε, θα καπνίσετε, θα φλερτάρετε και φυσικά εδώ... θα περάσετε υπέροχα.


Κυρίες και κύριοι
Καλή σας διασκέδαση


Κείμενο-σκηνοθεσία: Μαρία Κυριάκη
Μουσική-μουσική διδασκαλία: Σταύρος Πηλιχός

Παίζουν:
Έλενα Χατζηαυξέντη, Νάντια Μητρούδη, Δημήτρης Σταματελόπουλος, Μαρίνα Σωκράτη


Δευτέρες 7, 14 και 21 Φεβρουαρίου στην Μουσική Σκηνή «Κόμης»

Σχετικές ειδήσεις
«Άνεμος»: Μία ματιά στις πρόβες της νέας παράστασης του Κωνσταντίνου Ρήγου
01.12.2016 13:09
Δείτε μία backstage ματιά από τις πρόβες του μουσικού θεάματος «Άνεμος» σε σύλληψη και δημιουργία του Κωνσταντίνου Ρήγου, που θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Rex-Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» στις 9 Δεκεμβρίου.
Λυσιστράτη: Διαβάστε ελεύθερα το κείμενο την ώρα της παράστασης!
04.08.2016 17:13
Ο Δημήτρης Δημητριάδης και οι Εκδόσεις Νεφέλη, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016, προσφέρουν ελεύθερη πρόσβαση στο μεταφρασμένο κείμενο της Λυσιστράτης, για ανάγνωση σε κινητά, tablet ή υπολογιστές μέσω του βιβλιομάτ, κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου (Παρασκευή και Σάββατο, από τις 19:00 μέχρι τις 24:00).
Σύγχρονη Θεατρική Δημιουργία 2016 στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
07.07.2016 14:05
Μέρος των Αισχυλείων που διοργανώνει με συνέπεια εδώ χρόνια ο Δήμος Ελευσίνας αποτελεί η επιτυχημένη διοργάνωση «Σύγχρονη Θεατρική Δημιουργία», η οποία πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 25 Ιουλίου στο Παλαιό Ελαιουργείο.
Αργοπορημένη: το τραγουδι ενός καουμπόυ, της Sarah Ruhl στο Θέατρο Skrow
10.05.2016 15:01
Η Γιούλα Μπούνταλη επιστρέφει στην θεατρική σκηνή και παρουσιάζει για πρώτη φορά το έργο της Αμερικανίδας Σάρα Ρουλ «Αργοπορημένη: το τραγούδι ενός καουμπόυ» στο θέατρο Skrow από τις 19 Μαΐου 2016 κάθε Πέμπτη με Κυριακή.
Πιτσιμπούργκο, της Σώτης Τριανταφύλλου στον Πολυχώρο Vault
15.03.2016 11:25
Η παράσταση «Πιτσιμπούργκο» ξεκίνησε την πορεία της το Καλοκαίρι του 2014 στην Χίο, στην γενέτειρα των πρωταγωνιστών της και έκτοτε, όπου παίζεται γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Πέρσι, το αθηναϊκό κοινό την αγκάλιασε στην αυλή του Κόμη στα Πατήσια και τώρα επιστρέφει για 16 προγραμματισμένες παραστάσεις στη σκηνή του φιλόξενου πολυχώρου Vault Theatre Plus. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου.