Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οδυσσέας Τσάκαλος: Παρουσίαση δίσκου στο Σταυρό του Νότου

Οδυσσέας Τσάκαλος: Παρουσίαση δίσκου στο Σταυρό του Νότου
Πρόσφατα ο Οδυσσέας Τσάκαλος, μετά από μια μακρόχρονη δισκογραφική απουσία, κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο, με τίτλο

‘Εσύ Που Δε Μιλάς’. Εξ αυτού ορμώμενος αποφάσισε να καταλάβει τον Σταυρού του Νότου την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου για μια μοναδική συναυλία!


Για περισσότερο από δύο ώρες ο ίδιος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του θα γεμίσουν την κεντρική σκηνή του ‘Σταυρού’ με καθαρόαιμη μουσική ενέργεια σε ένα πρόγραμμα που χωρίζεται σε δύο μέρη.

 

Στο πρώτο μέρος, θα γίνει η ζωντανή παρουσίαση του δίσκου, ενώ στο δεύτερο θα ακουστούν τραγούδια από όλη την δισκογραφία του καθώς και μερικές επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων του κομματιών μαζί με τους Ορφέα Περίδη, Νίκο Ζιώγαλα, η Ευτυχία Μητρίτσα και Στάθη Δρογώση.

 

Φιλική συμμετοχή:
Ορφέας Περίδης , Νίκος Ζιώγαλας, Στάθης Δρογώσης, Ευτυχία Μητρίτσα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
22.11.2016 17:23
Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Γυναίκα Οδυσσέας: Η Άντζελα Ορφανού στον Ιανό
08.06.2016 12:52
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η Άντζελα Ορφανού θα βρίσκεται στον Ιανό με την παράσταση «Γυναίκα Οδυσσέας».
Οι
27.04.2016 15:09
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό".
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.