Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

H Αναστασία Μουτσάτσου live στο ΝΟΙΖ

H Αναστασία Μουτσάτσου live στο ΝΟΙΖ
H μουσική σκηνή Noiz παρουσιάζει την Αναστασία Μουτσάτσου για δύο μουσικές βραδιές γεμάτες τραγούδια αγαπημένων

συνθετών, την Κυριακή 6 και 13 Φεβρουαρίου 2011.


Η Αναστασία Μουτσάτσου είναι μια καλλιτέχνιδα που κέρδισε το κοινό με τις ξεχωριστές ερμηνείες και το προσωπικό ύφος της. Μετά από μια μεγάλη πορεία στο τραγούδι και πολυάριθμες συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες , είναι πλέον αναγνωρίσιμη από τον κόσμο για την καθαρή και κρυστάλλινη φωνή της. 

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα τραγούδια όπως: το «Λιμάνι», το «Όλα τα δύσκολα» και το «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω»… 

Το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με πολλή όρεξη και κέφι, περιλαμβάνει όχι μόνο προσωπικές επιτυχίες της Αναστασίας Μουτσάτσου, αλλά και διασκευασμένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών (όπως του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Σπανού, του Μίμη Πλέσσα, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Νίκου Ζιώγαλα, του Παντελή Θαλασσινού, του Νίκου Πορτοκάλογλου κ.α).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: Αναστασία Έδεν, Άρης Βλάχος & Μάνος Ελευθερίου στον Ιανό
05.09.2016 15:29
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα».
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: αφιέρωμα στον έρωτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.03.2016 11:24
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Η Αναστασία Παπαθεοδώρου live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
16.02.2016 11:16
Μια ιδιαίτερη performer και πολύπλευρη καλλιτέχνις, η Αναστασία Παπαθεοδώρου σκηνοθετεί τον εαυτό της στο café του Νομισματικού Μουσείου την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ..
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου και Αναστασία Μουτσάτσου στο Σταυρό του Νότου
01.02.2016 12:37
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και η Αναστασία Μουτσάτσου συναντιούνται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μία βραδιά, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στην οποία θα τους συνοδεύσει ο Γιώργος Τοσικιάν.