Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ποια βαρύτητα;

Ποια βαρύτητα;
Σύμφωνα με το νόμο του Νεύτωνα κάθε σωματίδιο στο σύμπαν έλκει κάθε άλλο σωματίδιο με δύναμη ανάλογη του γινομένου των μαζών τους και αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης του κέντρου βάρους τους. Οι Antigravity καταρρίπτουν κάθε θεωρία!

Σύμφωνα με το νόμο του Νεύτωνα κάθε σωματίδιο στο σύμπαν έλκει κάθε άλλο σωματίδιο με δύναμη ανάλογη του γινομένου των μαζών τους και αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης του κέντρου βάρους τους. Οι Antigravity καταρρίπτουν κάθε θεωρία!

Οι Antigravity είναι μία ομάδα εναέριου χορού και θεάματος, και κρίνοντας από το όνομα τους, το μόνο που τους σταματά είναι οι ουρανοί!

Αποτελούμενη από αθλητές παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβάνοντας και Ολυμπιονίκες, χορευτές, μοντέρνους ακροβάτες και street jumpers, η ομάδα Antigravity, χαρακτηρίζεται για τίποτα λιγότερο από απαράμιλλα άλματα, άκρως εντυπωσιακό χορό στον αέρα και ακροβατικά, όπου σχοινιά και dance floor δεν υφίστανται!

Εμπνευστής αυτής, ο πρωταθλητής γυμναστικής και χορευτής Christopher Harrison, ο οποίος παρέσυρε στον τρελό εναέριο χορό από Ρώσους Ολυμπιονίκες πρωταθλητές της γυμναστικής, μέχρι και Underground καλλιτέχνες από το Harlem, και από εκπαιδευμένους σπεσιαλίστες του Τσίρκου, μέχρι και τσιγγάνους από το Broadway.

Από την έδρα τους, το Μανχάταν, το urban group της χωρίς όρια ακροβατικής, με ενθουσιώδη ενέργεια και άπειρο ταλέντο, παρά τις εξαντλητικές πρόβες του, καταφτάνει στο Badminton από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου, για να μας αφήσει άφωνους για πολύ καιρό.

Σχετικές ειδήσεις
Aurora, του Βλαδίμηρου Νικολούζου στο Θέατρο Ροές
20.02.2017 13:33
Το Rēs Ratio Network υποδέχεται στο Θέατρο Ροές την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Βλαδίμηρου Νικολούζου, Αurora, με πρωταγωνίστρια την Ηλέκτρα Νικολούζου, από Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 και για έξι μοναδικές παραστάσεις. Πρόκειται για έναν μονόλογο μιας γυναίκας που ακροβατεί στα όρια του πραγματικού, ανάμεσα στους ήχους και το σώμα.
Ποιά Ελένη, των Ρέππα -Παπαθανασίου στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο
08.08.2016 17:23
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016», ο Θεατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Απόλλων" παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου «Ποια Ελένη», στο Θέατρο Απόλλων, από την Κυριακή 7 έως την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00.
Η Σταχτοπούτα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
06.07.2016 11:45
Ποια ψάχνει το γοβάκι της στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας; Το κλασικό αγαπημένο παραμύθι των παιδιών «Η Σταχτοπούτα» παρουσιάζει η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Μπροντγουαίη το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
Οι 12 ένορκοι του Reginald Rose στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
05.07.2016 15:36
Κάθε ψηφοφορία τους είναι και μία μάχη, αλλά… μία μάχη που πρέπει να κερδηθεί με μόνο όπλο την αλήθεια! Ποια θα είναι η ετυμηγορία τους; Και με τι «κόστος» για τον καθένα από τους 12;
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.