Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ποια βαρύτητα;

Ποια βαρύτητα;
Σύμφωνα με το νόμο του Νεύτωνα κάθε σωματίδιο στο σύμπαν έλκει κάθε άλλο σωματίδιο με δύναμη ανάλογη του γινομένου των μαζών τους και αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης του κέντρου βάρους τους. Οι Antigravity καταρρίπτουν κάθε θεωρία!

Σύμφωνα με το νόμο του Νεύτωνα κάθε σωματίδιο στο σύμπαν έλκει κάθε άλλο σωματίδιο με δύναμη ανάλογη του γινομένου των μαζών τους και αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης του κέντρου βάρους τους. Οι Antigravity καταρρίπτουν κάθε θεωρία!

Οι Antigravity είναι μία ομάδα εναέριου χορού και θεάματος, και κρίνοντας από το όνομα τους, το μόνο που τους σταματά είναι οι ουρανοί!

Αποτελούμενη από αθλητές παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβάνοντας και Ολυμπιονίκες, χορευτές, μοντέρνους ακροβάτες και street jumpers, η ομάδα Antigravity, χαρακτηρίζεται για τίποτα λιγότερο από απαράμιλλα άλματα, άκρως εντυπωσιακό χορό στον αέρα και ακροβατικά, όπου σχοινιά και dance floor δεν υφίστανται!

Εμπνευστής αυτής, ο πρωταθλητής γυμναστικής και χορευτής Christopher Harrison, ο οποίος παρέσυρε στον τρελό εναέριο χορό από Ρώσους Ολυμπιονίκες πρωταθλητές της γυμναστικής, μέχρι και Underground καλλιτέχνες από το Harlem, και από εκπαιδευμένους σπεσιαλίστες του Τσίρκου, μέχρι και τσιγγάνους από το Broadway.

Από την έδρα τους, το Μανχάταν, το urban group της χωρίς όρια ακροβατικής, με ενθουσιώδη ενέργεια και άπειρο ταλέντο, παρά τις εξαντλητικές πρόβες του, καταφτάνει στο Badminton από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου, για να μας αφήσει άφωνους για πολύ καιρό.

Σχετικές ειδήσεις
Ποιά Ελένη, των Ρέππα -Παπαθανασίου στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο
08.08.2016 17:23
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016», ο Θεατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Απόλλων" παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου «Ποια Ελένη», στο Θέατρο Απόλλων, από την Κυριακή 7 έως την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00.
Η Σταχτοπούτα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
06.07.2016 11:45
Ποια ψάχνει το γοβάκι της στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας; Το κλασικό αγαπημένο παραμύθι των παιδιών «Η Σταχτοπούτα» παρουσιάζει η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Μπροντγουαίη το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
Οι 12 ένορκοι του Reginald Rose στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
05.07.2016 15:36
Κάθε ψηφοφορία τους είναι και μία μάχη, αλλά… μία μάχη που πρέπει να κερδηθεί με μόνο όπλο την αλήθεια! Ποια θα είναι η ετυμηγορία τους; Και με τι «κόστος» για τον καθένα από τους 12;
Νεκρή Φύση σε Χαντάκι, του Fausto Paravidino στο Θέατρο Τ
03.02.2016 11:30
Η θεατρική ομάδα Προσεχώς Subway παρουσιάζει το βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Νεκρή Φύση σε Χαντάκι» του Ιταλού συγγραφέα Fausto Paravidino, από τις 4 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00, στο Θέατρο Τ.
Mall της Στέλλας Παπαδημητρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς
01.02.2016 12:43
Η ομάδα CASUALI ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο θέατρο Αυλαία, ανεβάζει το έργο «Mall» της Στέλλας Παπαδημητρίου και σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς – Μελίνα Μερκούρη, στις 12, 13, 14 και 19, 20, 21 Φεβρουαρίου 2016.