Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ενα σουρεαλιστικό reunion

Ενα σουρεαλιστικό reunion
Ενα ξέφρενο reunion ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και για 45 παραστάσεις, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου-Δώμα! Πρόκειται για μια ανατρεπτική συνάντηση με τον Δρακουμέλ, την Μπάρμπι και όλους τους ήρωες των καρτούν που έχουμε νοσταλγήσει.

Ενα ξέφρενο reunion ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και για 45 παραστάσεις, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου-Δώμα! Πρόκειται για μια ανατρεπτική συνάντηση με τον Δρακουμέλ, την Μπάρμπι και όλους τους ήρωες των καρτούν που έχουμε νοσταλγήσει. Μια σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Διαδρομές Πολιτισμού».

O,τι αγαπάμε το ξεχνάμε, καμιά φορά... Κι ό,τι ξεχνάμε, το στέλνουμε μακριά. Σε ένα μέρος όπου η Μπάρμπι σιγοτραγουδάει Αλεξίου, κρατώντας μια παλιά φωτογραφία της, όπου η Οπρα Γουίνφρεϊ τα λέει παρεΐτσα με τον Αμλετ και ο Αλαντίν ταξιδεύει με ΚΤΕΛ, αφού το μαγικό χαλί κάνει σόλο καριέρα.

Σε ένα μέρος όπου όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραμείνουν χαρούμενοι και αξιαγάπητοι, να κρατηθούν ζωντανοί, να νικήσουν το χρόνο και να μην ξεχαστούν, να υπάρξουν για λίγο, για λίγο ακόμα, για μία τελευταία προβολή .

Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Μάριου Μεττή και του Νικόλα Στραβοπόδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη , η μουσική του Γιώργη Χριστοδούλου και οι στίχοι του Μίνου Θεοχάρη.

Παίζουν: Μάριος Μεττής, Αρετή Ρούσσου, Νικόλας Στραβοπόδης.Φιλική Συμμετοχή (voice off) Δήμητρα Ματσούκα. Φωτογραφίες Μιχαήλ Καρακούσης

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία \"Διαδρομές Πολιτισμού\" συστάθηκε τον Νοέμβριο του 2006 με σκοπό τη διοργάνωση πολιτιστικών δρωμένων (θεατρικών, μουσικών, χορευτικών και χοροθεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, εκθέσεων, σεμιναρίων, διαλέξεων κ.ά.). Για περισσότερες πληροφορίες, www.diadromespolitismou.com


ΙNFO
14 Ιανουαρίου έως 14 Απριλίου
Παραστάσεις: Κυριακή 22.15, Δευτέρα-Τρίτη 21.15
Τιμές: κανονικό:18 ευρώ, φοιτητικό: 15 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Faust
29.12.2016 11:53
Γέλιο, μαγεία και μυστήριο στην πιο ανατρεπτική παράσταση της Αθήνας. Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES, μετά την επιτυχία τους στο El Convento Del Arte και το Passport Κεραμεικός έρχονται για 4 μοναδικές παραστάσεις στο FAUST! 
EUROPOLY - Παραστάσεις για τη Γηραιά Ήπειρο που αλλάζει, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού
06.12.2016 12:53
H Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει στο πλαίσιο του EUROPOLY - Παραστάσεις για τη Γηραιά Ήπειρο που αλλάζει, σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen, τρεις νέες παραστάσεις. Πρόκειται για την performance Monday, της Cláudia Dias, την Καθαρή Πόλη των Ανέστη Αζά και Πρόδρομου Τσινικόρη και Lessons of leaking του Dmitij Gawrisch.
Αναβολή - Ennio, το ζωντανό «καρτούν» με τα 100 πρόσωπα για δύο βραδιές στο Passport Κεραμεικός
08.11.2016 12:41
Ο Ennio Marchetto έρχεται στην Αθήνα για να μας παρουσιάζει τον Ennio, το ζωντανό «καρτούν» με τα 100 πρόσωπα για δύο βραδιές, στις 9 και 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Passport Κεραμεικός. - Οι παραστάσεις αναβάλλονται
Η Φιλονικία του Μαριβώ για λίγες παραστάσεις στο Faust
22.08.2016 11:30
Η ομάδα Μπελ Επόκ παρουσιάζει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έργα του Μαριβώ, την ανατρεπτική «Φιλονικία», σε σκηνοθεσία Ειρήνης Στρατηγοπούλου.
Ράφτης Κυριών, του Ζωρζ Φεϋντώ στο Θέατρο Σοφούλη
14.04.2016 17:02
Ο θεατρικός οργανισμός “Omerta” παρουσιάζει την ανατρεπτική κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ, Ράφτης Κυριών, στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη, για τρεις μόνο παραστάσεις!