Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ενα σουρεαλιστικό reunion

Ενα σουρεαλιστικό reunion
Ενα ξέφρενο reunion ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και για 45 παραστάσεις, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου-Δώμα! Πρόκειται για μια ανατρεπτική συνάντηση με τον Δρακουμέλ, την Μπάρμπι και όλους τους ήρωες των καρτούν που έχουμε νοσταλγήσει.

Ενα ξέφρενο reunion ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και για 45 παραστάσεις, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου-Δώμα! Πρόκειται για μια ανατρεπτική συνάντηση με τον Δρακουμέλ, την Μπάρμπι και όλους τους ήρωες των καρτούν που έχουμε νοσταλγήσει. Μια σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Διαδρομές Πολιτισμού».

O,τι αγαπάμε το ξεχνάμε, καμιά φορά... Κι ό,τι ξεχνάμε, το στέλνουμε μακριά. Σε ένα μέρος όπου η Μπάρμπι σιγοτραγουδάει Αλεξίου, κρατώντας μια παλιά φωτογραφία της, όπου η Οπρα Γουίνφρεϊ τα λέει παρεΐτσα με τον Αμλετ και ο Αλαντίν ταξιδεύει με ΚΤΕΛ, αφού το μαγικό χαλί κάνει σόλο καριέρα.

Σε ένα μέρος όπου όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραμείνουν χαρούμενοι και αξιαγάπητοι, να κρατηθούν ζωντανοί, να νικήσουν το χρόνο και να μην ξεχαστούν, να υπάρξουν για λίγο, για λίγο ακόμα, για μία τελευταία προβολή .

Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Μάριου Μεττή και του Νικόλα Στραβοπόδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη , η μουσική του Γιώργη Χριστοδούλου και οι στίχοι του Μίνου Θεοχάρη.

Παίζουν: Μάριος Μεττής, Αρετή Ρούσσου, Νικόλας Στραβοπόδης.Φιλική Συμμετοχή (voice off) Δήμητρα Ματσούκα. Φωτογραφίες Μιχαήλ Καρακούσης

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία \"Διαδρομές Πολιτισμού\" συστάθηκε τον Νοέμβριο του 2006 με σκοπό τη διοργάνωση πολιτιστικών δρωμένων (θεατρικών, μουσικών, χορευτικών και χοροθεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, εκθέσεων, σεμιναρίων, διαλέξεων κ.ά.). Για περισσότερες πληροφορίες, www.diadromespolitismou.com


ΙNFO
14 Ιανουαρίου έως 14 Απριλίου
Παραστάσεις: Κυριακή 22.15, Δευτέρα-Τρίτη 21.15
Τιμές: κανονικό:18 ευρώ, φοιτητικό: 15 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Η Φιλονικία του Μαριβώ για λίγες παραστάσεις στο Faust
22.08.2016 11:30
Η ομάδα Μπελ Επόκ παρουσιάζει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έργα του Μαριβώ, την ανατρεπτική «Φιλονικία», σε σκηνοθεσία Ειρήνης Στρατηγοπούλου.
Ράφτης Κυριών, του Ζωρζ Φεϋντώ στο Θέατρο Σοφούλη
14.04.2016 17:02
Ο θεατρικός οργανισμός “Omerta” παρουσιάζει την ανατρεπτική κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ, Ράφτης Κυριών, στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη, για τρεις μόνο παραστάσεις!
Και μετά, και μετά; στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες
21.01.2016 14:45
Η πιο ανατρεπτική, μυστηριώδης κωμωδία «Και μετά, και μετά;» έρχεται στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και για 10 μόνο παραστάσεις.
Ο γάμος του Φίγκαρο: οι παραστάσεις συνεχίζονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
05.01.2016 12:32
Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού, οι παραστάσεις του «Γάμου του Φίγκαρο» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού συνεχίζονται έως τις 30 Ιανουαρίου 2016 στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας.
Απόψε στο Στράτφορντ, της Μάρας Γαβριηλίδου στο Θέατρο Αυλαία: Επανάληψη παραστάσεων
27.11.2015 16:38
Οι NoVanTheatreGroup επιστρέφουν για πέντε τελευταίες παραστάσεις, 2 - 6 Δεκεμβρίου 2015, για να παρουσιάσουν ξανά την ανατρεπτική κωμωδία ‘‘Απόψε στο Στράτφορντ‘’ στο Θέατρο Αυλαία μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε η παράσταση στο κοινό κατά την πρώτη της παρουσίαση.