Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Με ένα καράβι φορτηγό

Με ένα καράβι φορτηγό
H θεατρική ομάδα Πασπαρτού ανεβάζει στο Θέατρο Μεταξουργείο τη μουσικοθεατρική παράσταση \"Με ένα καράβι φορτηγό\" από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

H θεατρική ομάδα Πασπαρτού ανεβάζει στο Θέατρο Μεταξουργείο τη μουσικοθεατρική παράσταση \"Με ένα καράβι φορτηγό\" από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Είναι μία παράσταση βασισμένη σε αληθινή αλληλογραφία ναυτικών και αφηγήσεις καπεταναίων (Καπετάνιου Τζώρτζη Μαράττου, Καββαδία κ.α.). Ενα έργο που μας ταξιδεύει από το 1940 έως σήμερα.

Ναυτικοί και Θεατρίνοι έχουμε κάτι κοινό, έτσι λέει ο Καββαδίας. Αυτοί οι δύο κόσμοι μαζί μάς ταξιδεύουν, μας συγκινούν, μας κάνουν να ονειρευόμαστε.

Τραγούδια από ρεμπέτικα μέχρι τζαζ, ζωντανή μουσική , αυτοσχεδιασμοί, βιντεοπροβολές και πάνω από όλα οι αληθινές ναυτικές ιστορίες και τα γράμματα συνθέτουν το σκηνικό της παράστασης. Ένα έργο αφιερωμένο σε όλους τους ναυτικούς και στις οικογένειές τους.

Η σκηνοθεσία είναι της Μάνιας Παπαδημητρίου , η οποία μαζί με την Φρόσω Ζαγοραίου έκανε και την επιμέλεια του κειμένου ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Ερωφίλης Πολιτοπούλου.

Παίζουν : Τάσος Αντωνίου , Φρόσω Ζαγοραίου, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Μαρία Κόμη-Παπαγιαννάκη, Σαμψών Φύτρος.

INFO
Τετάρτη 9 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Ακαδήμου 14
Τηλ: 210 5234382
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 18 ευρώ, φοιτητικό 15 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις
Το γράμμα μιας άγνωστης, του Στέφαν Τσβάιχ στο Θέατρο Μεταξουργείο
21.02.2017 15:55
Από τις 9 Μαρτίου η Κατερίνα Θεοχάρη ερμηνεύει το έργο “Το Γράμμα Μιας Άγνωστης” του Στέφαν Τσβάιχ στο θέατρο “Μεταξουργείο”, σε θεατρική προσαρμογή - διασκευή Άννας Βαγενά και σκηνοθεσία Άννας Βαγενά και Μαρθήλιας Σβάρνα.
Η αρχή χωρίς το τέλος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
02.01.2017 14:41
Πρωτότυπη και πέρα από τα όρια του τυπικού, η μουσικοθεατρική παράσταση “Η αρχή χωρίς το τέλος”, που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, στις 21:00, στην κεντρική αίθουσα “Θέατρο” του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Ας ερχόσουν για λίγο, του Δημήτρη Μαλισσόβα: 2ος χρόνος στο θέατρο Ακροπόλ
23.09.2016 16:28
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν η αγαπημένη μουσικοθεατρική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο», μεταφέρεται από το «ΘΕΑΤΡΟΝ» στην καταπληκτική σκηνή του θεάτρου «ΑΚΡΟΠΟΛ», από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.
Στης Πλάκας τις ανηφοριές: μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Θέατρο Badminton
10.05.2016 10:37
Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας παρουσιάζει στο Θέατρο Badminton τη μουσικοθεατρική παράσταση, Στης Πλάκας τις ανηφοριές, για μία μόνο ημέρα, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.
Λωξάντρα, με την Άννα Βαγενά στο Θέατρο Μεταξουργείο
01.03.2016 13:29
Η ζωή και οι συναρπαστικές αφηγήσεις της Πολίτισσας «Λωξάντρας», έτσι όπως τις αποτύπωσε στο ομώνυμο βιβλίο η εγγονή της η Μαρία Ιορδανίδου, θα ξαναζωντανέψουν στη σκηνή του Θεάτρου «Μεταξουργείο» με την ερμηνεία της Άννας Βαγενά.