Οι “Κρυφές Αλήθειες” ανεβαίνουν τη σκηνή του Ρυθμού για να παρουσιάσουν κομμάτια απ’ τη νέα τους δισκογραφική δουλειά τη Δευτέρα

31 Ιανουαρίου 2011.

Οι \”Κρυφές Αλήθειες\” είναι μια ρόκ μπάντα από την Κω. Παίζουν δικά τους τραγούδια και επιλεγμένες διασκευές από ελληνικό και ξένο ρόκ.

Έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, σε μουσικές σκηνές καθώς και αξιόλογες συνεργασίες. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τον ομώνυμο τίτλο \”Κρυφές Αλήθειες\”, από την POLYMUSIC.

Η ηχογράφηση έγινε στο \”Το Κωακόν\” υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιάννη Θαλασσινού και την συμμετοχή καλών φίλων όπως τον Λευτέρη Πουλιού ο οποίος έπαιξε σαξόφωνο, τον Βαγγέλη Βατσινέα και την Μαρία Πουλιού για τα φωνητικά τους.

Οι \”Κρυφές Αλήθειες\” βρίσκονται, δημιουργούν, παίζουν… Για το μεράκι, τα όμορφα μουσικά ταξίδια του μυαλού και της ψυχής… Tο συγκρότημα μέσα απ\’ τα τραγούδια του επιχειρεί να μιλήσει για τα λόγια εκείνα που δεν έχουμε το θάρρος να πούμε και κατά ένα περίεργο τρόπο (δια της απουσίας τους) παίζουν ένα κυρίαρχο ρόλο στις ζωές μας μέσα από έναν ήχο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “ηλεκτρική μπαλάντα”, οι Κρυφές Αλήθειες μας ταξιδεύουν στο μακρινό μέσα μας…

ΜΕΛΗ
Μανώλης Θαλασσινός – Κιθάρα, τραγούδι
Γιάννης Βαρκάς – Πιάνο,πλήκτρα, φωνητικά
Δημήτρης Γουρνέλης – Ηλ.κιθάρα, τραγούδι
Λεωνίδας Αυγούλης – Μπασο, φωνητικά
Γιώργος Κέλλης – Τύμπανα, φωνητικά