Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Κρυφές Αλήθειες: Παρουσίαση δίσκου στο Ρυθμό Stage

Κρυφές Αλήθειες: Παρουσίαση δίσκου στο Ρυθμό Stage
Οι “Κρυφές Αλήθειες” ανεβαίνουν τη σκηνή του Ρυθμού για να παρουσιάσουν κομμάτια απ’ τη νέα τους δισκογραφική δουλειά τη Δευτέρα

31 Ιανουαρίου 2011.


Οι \"Κρυφές Αλήθειες\" είναι μια ρόκ μπάντα από την Κω. Παίζουν δικά τους τραγούδια και επιλεγμένες διασκευές από ελληνικό και ξένο ρόκ.

 

Έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, σε μουσικές σκηνές καθώς και αξιόλογες συνεργασίες . Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τον ομώνυμο τίτλο \"Κρυφές Αλήθειες\", από την POLYMUSIC.

 

Η ηχογράφηση έγινε στο \"Το Κωακόν\" υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιάννη Θαλασσινού και την συμμετοχή καλών φίλων όπως τον Λευτέρη Πουλιού ο οποίος έπαιξε σαξόφωνο, τον Βαγγέλη Βατσινέα και την Μαρία Πουλιού για τα φωνητικά τους.

 

Οι \"Κρυφές Αλήθειες\" βρίσκονται, δημιουργούν, παίζουν... Για το μεράκι, τα όμορφα μουσικά ταξίδια του μυαλού και της ψυχής... Tο συγκρότημα μέσα απ\' τα τραγούδια του επιχειρεί να μιλήσει για τα λόγια εκείνα που δεν έχουμε το θάρρος να πούμε και κατά ένα περίεργο τρόπο (δια της απουσίας τους) παίζουν ένα κυρίαρχο ρόλο στις ζωές μας μέσα από έναν ήχο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “ηλεκτρική μπαλάντα”, οι Κρυφές Αλήθειες μας ταξιδεύουν στο μακρινό μέσα μας...

 


ΜΕΛΗ
Μανώλης Θαλασσινός - Κιθάρα, τραγούδι
Γιάννης Βαρκάς - Πιάνο ,πλήκτρα, φωνητικά
Δημήτρης Γουρνέλης - Ηλ.κιθάρα, τραγούδι
Λεωνίδας Αυγούλης - Μπασο , φωνητικά
Γιώργος Κέλλης - Τύμπανα, φωνητικά

Σχετικές ειδήσεις
Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.11.2016 16:32
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
Ο Παρασκευάς Κίτσος παρουσιάζει τον
06.10.2016 15:48
Ο κοντραμπασίστας Παρασκευάς Κίτσος παρουσιάζει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00, την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΠΟΛΕΜΟΣ». Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ΒΕΤΟΝ 7.
Λευκό πανί - Βασίλης Σκουλάς
12.08.2016 10:27
Το νέο τραγούδι του γνωστού ερμηνευτή και λυράρη Βασίλη Σκουλά ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να πει αλήθειες που όλοι μας λέμε, είτε φωναχτά είτε μέσα μας.
Ο Νίκος Βενετάκης ζωντανά στο Γυάλινο – Up Stage
09.05.2016 11:41
Με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, «Άγνωστη Πορεία» ο Νίκος Βενετάκης, ο νέος Κρητικός τραγουδιστής και λαουτιέρης, που αυτοαποκαλείται "διασκεδαστής", ξεκινά την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 από το Γυάλινο –Up Stage να μας συστήνεται και να ζητά μια θέση στις καρδιές μας.