Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ντίνος Χριστιανόπουλος και Λίνα Νικολακοπούλου στο Gazarte

Ντίνος Χριστιανόπουλος και Λίνα Νικολακοπούλου στο Gazarte
Μετά τις “Ποιητικές βραδιές της Τετάρτης” της περσινής χρονιάς στη μπουάτΖΟΟΜ” στην Πλάκα, η Λίνα Νικολακοπούλου υποδέχεται το 2011 με μια

σειρά συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στην ίδια και στον Άρη Σκιαδόπουλο. Συζητήσεις δίχως φόβο και με πάθος, στις οποίες οι απόψεις των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, ειδικά στις μέρες που διανύουμε.


Ένας λόγος… παραπάνω


τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 στο Gazarte Theater η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον ποιητή από τη Θεσσαλονίκη Ντίνο Χριστιανόπουλο, ο οποίος θα παραστεί και θα διαβάσει ποιήματά του.

 


Μετά τη συνέντευξη διάρκειας μιας ώρας, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον ποιητή.

 


Στο τέλος της βραδιάς, θα ακουστούν δισκογραφημένα αλλά και κάποια ακυκλοφόρητα τραγούδια του ίδιου του ποιητή, από τον Θεσσαλονικιό τραγουδιστή Δημήτρη Νικολούδη

 


Ακολουθεί ελεύθερη συζήτηση στο Restaurant-Bar του Gazarte στον πρώτο όροφο με θέα την Ακρόπολη.

Σχετικές ειδήσεις
Βραδιά ανάγνωσης Εντουάρντο Γκαλεάνο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
27.01.2017 12:49
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συμπράττει με την Ελληνική Ραδιοφωνία για τη διoργάνωση βραδιάς αναγνώσεων σπουδαίων λογοτεχνικών κειμένων, παρουσία κοινού, που θα μεταδίδονται από το Δεύτερο Πρόγραμμα.
Μάρθα, Μάρθα - Ντίνος Σιώτης
15.12.2016 10:14
Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης κυκλοφορεί η ποιητική συλλογή, Μάρθα, Μάρθα του Ντίνου Σιώτη με σχέδια του Γιάννη Ψυχοπαίδη.
 Γιάννης Σκαρίμπας - Χαρά Νικολακοπούλου
09.11.2016 12:06
Οι (.poema..) εκδόσεις παρουσιάζουν τo δοκίμιο της Χαράς Νικολακοπούλου, Γιάννης Σκαρίμπας. Παραδοξολογίες και γλωσσικές ακροβασίες στο πεζογραφικό έργο του.
Τέσσερεις καλοκαιρινές βραδιές με τον Καραγκιόζη
14.07.2016 10:36
Στην αυλή του Art Bar Poems & Crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης και για τέσσερεις ξεχωριστές βραδιές ο καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης συνομιλεί με εκλεκτούς καλεσμένους για το Ελληνικό Θέατρο Σκιών, τις σημαντικές στιγμές του και τους ανθρώπους που το σημάδεψαν και παρουσιάζει τρεις κλασικές παραστάσεις Καραγκιόζη.
Το Βραβείο για την Λογοτεχνική Φράση της χρονιάς 2015 από
13.05.2016 12:24
Ο θεσμός των λογοτεχνικών βραβείων με την επωνυμία «Λογοτεχνική Φράση της χρονιάς» (The Literature.gr Phrase of the Year Prize) θεσπίστηκε τον Δεκέμβριο 2015 από το διαδικτυακό λογοτεχνικό περιοδικό Literature.gr.