Μία από τις από τις πιο ιστορικές punk rock µπάντες της Σουηδίας την Ελλάδα για 2 shows, το πρώτο εκ των οποίων θα λάβει χώρα στο AN Club. Με 20 χρόνια

παρουσίας στην σκηνή, οι Σουηδοί Vitamin X υπόσχονται µια συναυλία γεµάτη ιδρώτα, αδρεναλίνη και ανελέητο stage diving το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου. Μαζί τους 3 από τις καλύτερες local punk rock / melodic hardcore µπάντες. Μην το χάσετε…

VENEREA

Οι Venerea είναι µια µπάντα που παρέα µε τους Satanic Surfers, τους No Fun At All, τους Refused και τους Millencolin, δηµιούργησαν µια µεγάλη punk rock σκηνή στην Σουηδία. Με τις απαρχές τους να βρίσκονται κάπου στο 1991 και µε µια πλούσια δισκογραφία (σε συνεργασία µε labels όπως οι People Like You, Bad Taste, Eyespy και Concrete Jungle) στο ενεργητικό τους, οι Venerea έχουν καταφέρει να θεωρούνται επάξια ως µια από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές µπάντες στον χώρο του τεχνικού punk rock ήχου. Έχουν περιοδεύσει σχεδόν σε όλο τον κόσµο, µε αποκορύφωµα την µηνιαία περιοδεία τους στην Αµερική µε τους Ten Foot Pole, καθώς και την συμμετοχή τους στο Vans Off The Wall tour, µε τους Ignite και SNFU. Η τωρινή τους σύνθεση περιλαμβάνει πέρα από τα αρχικά εναπομείναντα µέλη και µια ιστορική µορφή της Σουηδικής σκηνής, τον Rodrigo (Satanic Surfers, Intensity, Enemy Alliance, Atlas Losing Grip). Ο νέος τους δίσκος ‘Lean Back in Anger’ κυκλοφόρησε πριν από µερικούς µήνες και έκτοτε γνωρίζει αποθεωτικές κριτικές.

Αν σας αρέσει το Καλιφορνέζικο punk rock, καθώς και οι Ευρωπαίοι εκπρόσωποί του, τότε ξέρετε καλά ότι αυτή η συναυλία δεν χάνεται!

XLOS

Όσοι ασχολούνται έστω και λίγο µε την εγχώρια punk / hardcore σκηνή, είναι σίγουρο ότι όλο και κάπου θα έχουν πετύχει τους XLOS να παίζουν ζωντανά. Υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό τους µια σειρά από κυκλοφορίες στο γνώριµο XLOS ύφος, πράγµα που σηµαίνει δυναµικό, µελωδικό punk rock µε hardcore ξεσπάσµατα. Έχουν ‘ανοίξει’ για µπάντες όπως οι Hope Conspiracy, This Is
A Standoff, Bouncing Souls και Billy No Mates, ενώ έχουν εµφανιστεί πολλές φορές παρέα µε τους Vodka Juniors.

Εν αναµονή του νέου τους δίσκου (τον οποίο και ηχογραφούν), θα εµφανιστούν στην σκηνή του ΑΝ Club παίζοντας παλιά και νέα κοµµάτια.

BANDAGE

Οι Bandage έχουν καταφέρει να φέρουν το local punk rock α λα 90s (βλ. παλιότερες κυκλοφορίες της Epitaph και Fat Wreck) back on the map!

Το power trio από την Αθήνα για πρώτη φορά ever θα εµφανιστεί ως κουαρτέτο (έχοντας στις τάξεις τους ένα νέο 2ο κιθαρίστα).

Έχουν παίξει µε µπάντες όπως οι Bouncing Souls, Astpai και Unrestrained, καθώς και one off shows σε όλη την Ελλάδα.

Όποιοι γουστάρουν παλιούς Bad Religion, No Fun At All και Adolescents, αποκλείεται να µην λτρέψουν τους Bandage!

Το πρώτο τους CD κυκλοφορεί και αποσπά διθυραµβικές κριτικές!

WISH UPON A STAR

Wish Upon A Star δηµιουργήθηκαν στις αρχές των 00s και από τότε δεν έχουν σταµατήσει να εµφανίζονται ζωντανά σε όλη την Ελλάδα. Το στυλ τους είναι ένα µίγµα µοντέρνου punk rock µε στοιχεία από Against Me και Social Distortion, ενώ το πρώτο τους MCD µε τίτλο ‘Sincerity in every chord’ κυκλοφόρησε το 2010.

Μετά τις επιτυχηµένες εµφανίσεις τους στις σκηνές των Mad Club και After Dark, ετοιµάζονται να µας ξεσηκώσουν ‘ανοίγοντας’ το live των Venerea!